Ontwikkelen Bouwen Onderhouden

Duurzame nominatie voor Zegers Bouw en Kiwitz

Zegers Bouw maakt samen met Kiwitz in Ulft kans op de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018 met ‘Qarakter’, een innovatieve formule voor het snel renoveren van badkamers. Via de website van initiatiefnemer Duurzaam Herstel kan er gestemd worden op een van de vijf genomineerden.

Samen hebben de bedrijven Qarakter ontwikkeld. Met dit product behoren ze tot de vijf genomineerden voor de prestigieuze award.
Qarakter is een duurzame formule voor het renoveren van badkamers met een doorlooptijd van slechts drie dagen. De renovatie vindt plaats met een hoogwaardig coatingsysteem als afwerklaag dat zeer bestendig en snel gebruiksklaar is.
Door de bestaande ondergronden te handhaven, is er weinig sloopwerk nodig waardoor we nauwelijks overlast veroorzaken en amper afval overhouden. Duurzaam en innovatief. Jaarlijks maken de beste duurzaamheidsinitiatieven in de sector voor onderhoud en herstel van vastgoed kans op de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018. De prijs is een initiatief van het keurmerk Duurzaam Herstel, in het leven geroepen door een groep vooruitstrevende verzekeraars op het gebied van duurzaamheid.

Op 13 september tijdens het netwerkevent van Duurzaam Herstel krijgen de genomineerden nog éénmaal de kans om te pitchen tijdens het jaarlijkse event van Duurzaam Herstel. Waarna ook het publiek een stem kan uitbrengen. Beide stemronden samen bepalen de uiteindelijke winnaar van de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018.

De promotiefilmpjes van de genomineerden zijn te bekijken op de website van Duurzaam Herstel
www.duurzaamherstel.nl/rob-insinger-award-2018 Onderaan deze pagina kan ook worden gestemd. Stem je ook op ons!

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan