Ontwikkelen Bouwen Onderhouden

Succesvolle verkoop “Kloosterweide” in Babberich

Het woningaanbod in Babberich wordt uitgebreid met nieuwe en ruime koopwoningen. Ten noorden van de Dorpsstraat, tussen het Kloosterpad en de wijk Middag (bij het Kulturhaus), wordt het kleinschalige nieuwbouwproject Kloosterweide gerealiseerd. Ruime kavels en een dorps karakter, dat kenmerkt Kloosterweide.

Kloosterweide bestaat uit 14 kavels welke beschikbaar zijn vanaf 199.000,- v.o.n. De kavels bestaan uit drie rijwoningen, tien twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande woning. De diversiteit aan woningtypes, gevels en oppervlaktes biedt voor ieder wat wils. Het kaveloppervlak varieert van 172 m2 tot 409 m2. De sfeervolle rijwoningen zijn verdeeld over één woonblok. Deze huizen zijn gesitueerd aan het Kloosterpad aan de rand van het dorp. Een hoekwoning met eigen oprit of een tussenwoning in het midden van de straat, aan u de keuze. Een gezellige straat met een dorps en landelijk karakter.

Grenzend aan de rijwoningen bevinden zich de twee-onder-één-kap kavels, een grote en kleinere variant. De tien unieke huizen zijn voorzien van een riante tuin op zowel het oosten als het westen, een garage en voldoende parkeerruimte.

Inmiddels zijn er 9 woningen verkocht. Start bouw vindt plaats in oktober 2018. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie dan ontvangen wij graag uw gegevens via de website www.kloosterweide.nl 

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan