Bouwen

Zegers Bouw voorziet in al uw huisvestingsbehoeften. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem worden vastgoedprojecten gerealiseerd, onderhouden en gerenoveerd in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast behoort het revitaliseren van gebouwen en terreinen of het verzorgen van een totaalconcept tot onze mogelijkheden.

Het vinden van de juiste architect, constructeur en installateur,  toetsing aan het bouwbesluit, indienen van de benodigde vergunningen, coördinatie van het bouwproces en het daadwerkelijk  realiseren van het bouwwerk overeenkomstig uw wensen en budget behoort veelvuldig tot onze werkzaamheden. Als uitvoerende en coördinerende partij houden wij de kwaliteit, planning en budgetten nauwlettend in het oog. Dit zowel vanuit een lean-structuur en een  ketensamenwerking waarbij flexibiliteit en het behalen van een optimaal eindresultaat centraal staan.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring  voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject.

U heeft bouwplannen en wil deze werkelijkheid laten worden? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Transformatie appartementen Stadsring Amersfoort

De transformatie is voltooid en de eerste woningen zijn opgeleverd. Zegers Bouw heeft het voormalige kantoorgebouw aan de Stadsring 185 verbouwd tot 53 appartementen. Met deze appartementen worden meer betaalbare woningen gecreëerd. Het fraaie pand ligt op loopafstand van de Amersfoortse binnenstad. De transformatie is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen Zegers Bouw, woningcorporatie de Alliantie, gemeente Amersfoort en de Provincie Utrecht.

Afbouw huisvesting Simako-BDM Elst

In opdracht van Simako-BDM heeft Zegers Bouw de afbouw van hun nieuwe huisvesting in Elst gerealiseerd. Het nieuwe pand van Simako-BDM is gelegen nabij het nieuwe station van Elst en vanaf 2018 wil Simako-BDM op de nieuwe locatie de BMW Motorrad beleving nog verder uitbreiden. Onze werkzaamheden bestonden onder andere uit het aanbrengen en plaatsen van afwerkvloeren, kalkzandsteen wanden, kozijnen, deuren en het plaatsen en afwerken van keukens en toiletgroepen. 

Realisatie Brede School Ede-West

Bouwbedrijf Zegers heeft in 2013 de Brede School Ede-West opgeleverd. Het multifunctionele schoolgebouw, ontworpen door Jorissen Simonetti Architecten, kenmerkt zich door een transparante en open uitstraling en  biedt onderdak aan meerdere gebruikers. IN het gebouw zijn onder andere gehuisvest, CNS basisschool Groen van Prinsterer, Peuterspeelzaal ‘t Onderdeurtje van Spelenderwijs en een buitenschoolse opvangvoorziening (BSO). Het schoolgebouw is in 2013 naar volle tevredenheid van opdrachtgever en gebruikers binnen de gestelde termijnen opgeleverd.