Bouwen

Zegers Bouw voorziet in al uw huisvestingsbehoeften. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem worden vastgoedprojecten gerealiseerd, onderhouden en gerenoveerd in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast behoort het revitaliseren van gebouwen en terreinen of het verzorgen van een totaalconcept tot onze mogelijkheden.

Het vinden van de juiste architect, constructeur en installateur,  toetsing aan het bouwbesluit, indienen van de benodigde vergunningen, coördinatie van het bouwproces en het daadwerkelijk  realiseren van het bouwwerk overeenkomstig uw wensen en budget behoort veelvuldig tot onze werkzaamheden. Als uitvoerende en coördinerende partij houden wij de kwaliteit, planning en budgetten nauwlettend in het oog. Dit zowel vanuit een lean-structuur en een  ketensamenwerking waarbij flexibiliteit en het behalen van een optimaal eindresultaat centraal staan.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring  voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject.

U heeft bouwplannen en wil deze werkelijkheid laten worden? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Transformatie appartementen Stadsring Amersfoort

De transformatie is voltooid en de eerste woningen zijn opgeleverd. Zegers Bouw heeft het voormalige kantoorgebouw aan de Stadsring 185 verbouwd tot 53 appartementen. Met deze appartementen worden meer betaalbare woningen gecreëerd. Het fraaie pand ligt op loopafstand van de Amersfoortse binnenstad. De transformatie is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen Zegers Bouw, woningcorporatie de Alliantie, gemeente Amersfoort en de Provincie Utrecht.

Ver- en afbouw Welling Duiven

Zegers Bouw heeft in opdracht van Welling Catering een ver- en afbouw van een pand aan het Remigiusplein in Duiven afgerond. Hierin is onder andere een horecagelegenheid en een functionele ruimte te vinden. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het bouwkundig afwerken van het pand zoals het aanbrengen van tegelwerk, vloerafwerkingen en het plaatsen van binnenwanden en plafonds.

 

Realisatie Brede School Ede-West

Bouwbedrijf Zegers heeft in 2013 de Brede School Ede-West opgeleverd. Het multifunctionele schoolgebouw, ontworpen door Jorissen Simonetti Architecten, kenmerkt zich door een transparante en open uitstraling en  biedt onderdak aan meerdere gebruikers. IN het gebouw zijn onder andere gehuisvest, CNS basisschool Groen van Prinsterer, Peuterspeelzaal ‘t Onderdeurtje van Spelenderwijs en een buitenschoolse opvangvoorziening (BSO). HEt schoolgebouw is begin 2013 naar volle tevredenheid van opdrachtgever en gebruikers binnen de gestelde termijnen opgeleverd.