Woningbouw

Zegers realiseert al vele jaren kleine en grootschalige woningbouwprojecten, zowel in opdracht van derden als ook uit eigen projectontwikkeling. De woningen zijn afgestemd op de vraag en behoefte van de markt, waarbij wij volledig open staan voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van milieubewust bouwen, nieuwe energievormen als ook vernieuwende architectuur en materiaaltoepassingen.

Zowel in- als uitbreidingslocaties hebben onze speciale aandacht waarbij wij tezamen met onze projectontwikkelingsafdeling in overleg met de gemeentelijke diensten kijkend naar de omgeving tot de juiste invulling van de locatie trachten te komen. Klant- en servicegericht denken is onze doelstelling. Maatwerk in optima-forma.

Transformatie appartementen Stadsring Amersfoort

De transformatie is voltooid en de eerste woningen zijn opgeleverd. Zegers Bouw heeft het voormalige kantoorgebouw aan de Stadsring 185 verbouwd tot 53 appartementen. Met deze appartementen worden meer betaalbare woningen gecreëerd. Het fraaie pand ligt op loopafstand van de Amersfoortse binnenstad. De transformatie is mogelijk gemaakt dankzij een samenwerking tussen Zegers Bouw, woningcorporatie de Alliantie, gemeente Amersfoort en de Provincie Utrecht.

Appartementen Leerdam

Zegers Bouw heeft in het centrum van Leerdam een kleinschalig appartementengebouw met koopappartementen gebouwd. De appartementen zijn inmiddels allemaal verkocht en beschikken over een inhoud van ca. 325 m3, een ruime fietsenberging en een privé parkeerplaats op maaiveld.

Realisatie recreatiewoningen Lunteren

Zegers Bouw heeft op recreatiepark De Scheleberg in Lunteren 40 recreatiewoningen gerealiseerd.  De woningen beschikken over een luxe uitstraling en zijn ontworpen door Studio Kees Marcelis uit Arnhem.  Er zijn meerdere varianten gerealiseerd, in hoofdzaak zijn de woningen voorzien van een luxe uitstraling, 2 bouwlagen, een woonoppervlak varieerd van tussen de 120 m² en 150 m² en een ruim buitenterras met open haard. De woningen zijn vanaf de zomer van 2015 opgeleverd.

Woningen en appartementen te Scherpenzeel

In opdracht van Woonstede te Ede heeft Zegers Bouw 30 woningen gerealiseerd op het voormalig gasfabriekterrein te Scherpenzeel. Het project bestaat uit 16 appartementen en 14 grondgebonden woningen welke zijn ontworpen door Synargio Architecten uit Ede. De woningen zijn voorzien van een vloeroppervlak welke varieert van tussen de ca. 75 en 145 m2. De uitstraling kenmerkt zicht door het verspringen van het metselwerk in de gevels, en dakpannen die ook als gevelbekleding zijn gebruikt.

Appartementen “De Vrijheid” Amersfoort

Appartementengebouw De Vrijheid is gerealiseerd op de hoek van de Van Randwijcklaan en de Plompstraat in Amersfoort  Het complex bestaat uit 13 appartementen en 1 luxe penthouse.  De appartementen zijn voorzien van een uitgebreide basisuitrusting met onder andere vloerverwarming. Ieder appartement is minimaal voorzien van één parkeerplaats en een berging  in de ondergelegen parkeerkelder. De 14 appartementen hebben een gemiddeld vloeroppervlak van circa 100m² en zijn in verschillende uitvoeringen gerealiseerd.

Appartementen “Het Forum” Westervoort

Op de hoek van de Kerkstraat, Schoolstraat en het Dorpsplein in Westervoort heeft Zegers Bouw het “Forum” ontwikkeld en gerealiseerd. Het gebouw bestaat uit 16 comfortabele appartementen met een vloeroppervlak van tussen de 65 en 160 m2. Op de begane grond is een maatschappelijke- commerciële ruimte gerealiseerd met een daaronder gelegen parkeergarage. De maatschappelijke ruimte heeft een vloeroppervlak van meer dan 600 m2 en biedt onderdak aan een dierenarts, sportfaciliteit, logopedie, buurtzorg en mantelzorg makelaar.

Het “Westhoffhuis” te Lunteren

In Lunteren heeft Bouwbedrijf Zegers het multifunctionele gebouw het “Westhoffhuis” gerealiseerd. De bouw van het Westhoffhuis, de 28 appartementen en de ondergrondse parkeergarage is eind 2013 voltooid. Op 15 oktober jl. heeft Zegers de laatste hand aan de werkzaamheden gelegd en is het pand naar volle tevredenheid van Woningstichting Woonstede Ede opgeleverd. Een feestelijk moment voor het bestuur van de Stichting Sociaal Cultureel Vormingswerk Lunteren (SSCVL), Woonstede en Bouwbedrijf Zegers. Lunteren heeft hiermee haar vertrouwde “Westhoffhuis” in het centrum weer teruggekregen. In het gebouw bevinden zich meerdere voorzieningen welke verdeeld zijn over meerdere bouwlagen met een daaronder gelegen paerkeerkelder. De voorzieningen die aanwezig zijn, zijn onder andere een sociaal cultureel […]

‘Chateau La Reine’ Voorthuizen

 Zegers Bouw heeft in Voorthuizen een appartementengebouw met bijzondere allure gerealiseerd. De appartementen bieden uitzicht op het park “Molenveen” met een gracht en vijverpartij. In het gebouw zijn 10 bijzondere appartementen gesitueerd welke allen zijn voorzien van een entree, 2 slaapkamers, open-keuken, woonkamer, badkamer, toilet, berging, een buitenparkeerplaats en  een parkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage. Het oppervlakte van de appartementen varieert van tussen de circa 100m2 tot 160m2. In het gebouw bevindt zich tevens een gemeenschappelijke ruimte welke in overleg met bewoners nader ingericht kan worden. Het gebouw is in 2014 opgeleverd.

Woon- zorgcomplex Anewende Ermelo

Op een binnenstedelijke locatie nabij het centrum van Ermelo heeft Bouwbedrijf Zegers een fraai vormgegeven woon- zorgcomplex gerealiseerd. Het gebouw bestaat onder andere uit 16 wooneenheden, diverse gemeenschappelijke ruimtes, spreekkamers, kantoorruimtes en een ondergelegen parkeergarage met bergingen. Mede door de glazen lamellengevel heeft het gebouw een bijzondere uitstraling.