Beheer en onderhoud

Het beheren en onderhouden van vastgoed voor woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en instellingen in zowel de gezondheidszorg als in het onderwijs behoren tot onze werkzaamheden. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem wordt het correctief-, planmatig- en mutatie onderhoud gecoördineerd en uitgevoerd door onze professionele vaklieden. Maar ook kleine verbouwingen, upgrading en renovatiewerkzaamheden worden veelvuldig in uitvoering genomen. 

Landelijke dekking. “Uw vastgoed, onze zorg”

Zegers Bouw biedt voor haar professionele opdrachtgevers een landelijke dekking voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden van vastgoed. Onze servicemedewerkers beschikken over de nodige kennis en ervaring met betrekking tot onder ander:
–         Timmerwerk;
–         Tegelwerk;
–         Elektrawerk;
–         Werktuigbouwkundige werkzaamheden.

Gedurende het hele jaar voeren wij deze werkzaamheden uit bij ca. 5500 adressen in het midden en het oosten van het land. Onze medewerkers zijn volledig digitaal en maken op locatie gebruik van het softwaresysteem Navision. Dit systeem maakt het mogelijk dat onze medewerkers toegang hebben tot de digitale werkbon en bijbehorende aspecten zoals de busvoorraad, artikelbeheer en de automatisch gegenereerde dagstaat via een app op een tablet. Dit zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers nog efficiënter van dienst kunnen zijn waarbij een 24-uurs service, 365 dagen per jaar, vanzelfsprekend is.

Het voor u vervaardigen van meerjarenplanningen en kostenbegrotingen op het gebied van onderhoud van uw eigendommen behoort tevens tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij middels een servicecontract, waarbij wij periodieke controles zullen uitvoeren, een overzichtelijkere situatie creëren. Efficiëntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering zijn hierbij onze absolute doelstelling.

 

 

Uw vastgoed dient onderhouden te worden? Dit doen wij graag voor u. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Verbouwing sportcentrum Rijkerswoerd

In opdracht van de gemeente Arnhem zijn de entree en aangrenzende toiletgroepen van sportcentrum Rijkerswoerd gerenoveerd. Daarnaast is er nog een extra berging gerealiseerd.  

Verbouw pand de Doelen voor gemeente Ede

Zegers Bouw heeft de verbouw van het pand de Doelen voor de gemeente Ede afgerond. Er zijn nieuwe overlegplekken en een kleine kantine gerealiseerd die naar voorbeeld van de bestaande werkplekken en kantine zijn gebouwd. In februari begonnen we met het opbouwen van de wanden en het plafond en vonden er enkele aanpassingen in het installatiewerk plaats. De oplevering vond 17 maart plaats.

Verbouwing woning te Zevenaar

In een woning, gelegen aan de Hoevestraat te Zevenaar, heeft Bouwbedrijf Zegers diverse aanpassingen verricht. In de garage is een kantoor gerealiseerd. Hierbij is een nieuwe toegangsdeur geplaatst en zijn bestaande garagedeuren vervangen. In de keuken is een vide dichtgemaakt en daarmee is op de verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd. Aan de buitenzijde is een veranda aangebouwd. Deze is in onze werkplaats grotendeels voorbereid en pasklaar gemaakt.