Beheerders

Verbouwing sportcentrum Rijkerswoerd

In opdracht van de gemeente Arnhem zijn de entree en aangrenzende toiletgroepen van sportcentrum Rijkerswoerd gerenoveerd. Daarnaast is er nog een extra berging gerealiseerd.

 

Luzernevlinder Utrecht

Rebo Vastgoed heeft Bouwbedrijf Zegers opdracht gegeven om aan de Luzernevlinder te Utrecht een aantal appartementen beter verhuurbaar te maken.

In de appartementen is een vrij hangend toilet gerealiseerd en een nieuwe douchewand geplaatst. De keukens hebben een betere uitstraling door het toepassen van een Royal Stone aanrechtblad en het plaatsen van een RVS wandschouwkap.

Vivare Elst

Vivare Elst is verhuisd naar een nieuwe locatie. Dit pand is door Zegers geheel vernieuwd. De bestaande inrichting is grotendeels verwijderd en een nieuwe inrichting zorgt voor veel openheid en transparantie.

Verbouwing sportvereniging Uchta

Zegers heeft bij sportvereniging Uchta te Ochten 6 identieke kleedkamers en een toiletgroep gerealiseerd. De werkzaamheden bestonden uit het toepassen van nieuwe deuren en kozijnen, het opnieuw aanleggen van vloer- en wandtegels en het vernieuwen van plafonds en buitenbeglazingen. Daarnaast is elke kleedkamer voorzien van een eigen toilet. Het sloop- en stripwerk is door de opdrachtgever met behulp van vrijwilligers uitgevoerd.

Restauratie Oude Kerk Lunteren

In het voorjaar is Bouwbedrijf Zegers gestart met de restauratie van de Oude Kerk in Lunteren. De restauratie vindt plaats omdat de dakbedekking en het noklood aan vervanging toe zijn.
Nadat de kerk in de steigers is gezet zijn alle dakpannen, bestaande uit 5 verschillende kruispannen, van het middenschip afgenomen en gesorteerd. Het middenschip is voorzien van nieuwe panlatten en nieuwe kruispannen. Met de afgekomen pannen zijn de dakvlakken van de steek-, en schildkappen opnieuw ingeboet. Tevens is het dak voorzien van een tweetal nieuwe dakluiken, dit ter inspectie van de schildkappen.

Naast de diverse dakwerkzaamheden zijn alle glas-in-lood vensters gereinigd. Tijdens de werkzaamheden zijn alle portaaldeuren vakkundig verwijdert en voorzien van nooddeuren. In onze werkplaats zijn de gehengen gedemonteerd. Deze zijn vervolgens gestraald, gescoopeerd en gespoten in de primer. In onze werkplaats zijn naast nieuwe portaaldeuren, profiellatten en meerdere schuiframen geproduceerd. De schuiframen van de consistorie waren verrot en kwamen niet voor restauratie in aanmerking.

Boven de gewelven heeft Zegers diverse loopbruggen gerealiseerd, dit ten behoeven van de inspectie van de monumentwachters. Momenteel is Zegers bezig met de voorbereiding van de interne restauratie van de kerk. Deze werkzaamheden zullen in september gaan aanvangen. In hoofdzaak worden intern de kerkbanken gedemonteerd, de vloeren worden voorzien van vloerverwarming en hardsteen, schilderwerk wordt opnieuw toegepast en wordt er gewerkt aan een nieuw verlichtingsplan.

Renovatie woningen ACM Vastgoed

In opdracht van ACM Vastgoed Groep voert Zegers diverse verbouwingen en renovaties uit aan diverse woningen. De werkzaamheden lopen het hele jaar door en hebben betrekking op keukens, toiletten en badkamers. De verbouwingen vinden plaats in zowel bewoonde als onbewoonde woningen. Communicatie en coordinatie zijn dan ook twee belangrijke onderdelen bij de uitvoer van bovenstaande werkzaamheden.

Verbouw en mutaties Woningstichting Vivare

Zegers voert het gehele jaar door mutaties uit voor Woningstichting Vivare. Naast kleinere mutaties voeren wij voor Vivare ook complete woning renovaties en verbouwingen uit.

Verbouw Perry Sport Ede

In het winkelcentrum van Ede heeft Zegers de voorgevel van de Perry Sport gerestyled. Gezien het korte tijdsbestek van werkvoorbereiding tot de opening van de winkel (3 weken) hebben we hier in record tempo een compleet nieuwe pui gerealiseerd. De complete gevel is gestript en het houten casco uitgetimmerd. Vervolgens is de nieuwe pui, inclusief gevelbeplating, gemonteerd.

Onderhoud vuurtoren Urk

Bouwbedrijf Zegers heeft in opdracht van Rijkswaterstaat diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de vuurtoren in Urk.

Huis en Haard Arnhem (Opdrachtgever RIBW)

Kleine interne verbouwing nieuwe keuken, nieuw plafond en alles schilderen en sausen.

Renovatie 126 wooneenheden Arnhem

Zegers heeft in de wijk Malburgen in Arnhem, 126 wooneenheden gerenoveerd. De werkzaamheden bestonden o.a. uit het vervangen van voor- en balkondeuren, het plaatsen van nieuwe kozijnen en het daarbij behorende hang- en sluitwerk inclusief politiekeurmerk, het aanbrengen van dubbele beglazing daar waar gewenst en het plaatsen van nieuwe elektrische boilers. Het geheel werd tevens voorzien van nieuw compleet schilderwerk en daar waar nodig werden er diverse reparaties uitgevoerd aan het voeg- en metselwerk.

Tevens werden alle flats voorzien van nieuwe entrees en bijbehorend videofoon systeem. Daarbij zijn de entrees van de flats voorzien van nieuwe liftinstallaties, postkasten, vloeren en wanden, zodat het geheel weer voorzien is van een moderne uitstraling en voldoet aan de eisen van deze tijd.