Particulieren

Verbouwing woning te Zevenaar

In een woning, gelegen aan de Hoevestraat te Zevenaar, heeft Bouwbedrijf Zegers diverse aanpassingen verricht. In de garage is een kantoor gerealiseerd. Hierbij is een nieuwe toegangsdeur geplaatst en zijn bestaande garagedeuren vervangen. In de keuken is een vide dichtgemaakt en daarmee is op de verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd. Aan de buitenzijde is een veranda aangebouwd. Deze is in onze werkplaats grotendeels voorbereid en pasklaar gemaakt.  

Verbouwing Tormentilstraat te Arnhem

In opdracht van een particulier heeft Zegers diverse werkzaamheden uitgevoerd aan de Tormentilstraat in Arnhem. De werkzaamheden bestonden in hoofdzaak uit het realiseren van een royale dakkapel aan zowel de voor- als achterkant van de woning. Daarnaast is binnen in de woning een nieuwe trap geplaatst en zijn er meerdere nieuwe kamers gecreëerd. Door deze aanpassingen is de functionaliteit en effectiviteit van de woning toegenomen. De opdrachtgever, tevens architect van beroep, had vooraf de tekeningen en bijbehorende materiaalkeuze zorgvuldig uitgewerkt. Hierbij speelde met name de detaillering van materialen een grote rol, middels goed overleg zijn alle werkzaamheden naar volle tevredenheid van opdrachtgever binnen de gestelde termijnen uitgevoerd.

Verbouw woonboerderij in de Steeg

In het dorpje de Steeg, gelegen tussen Arnhem en Dieren, heeft Zegers een karakteristieke boerderij geheel verbouwd. De verbouwing bestond uit onder andere het plaatsen en verwijderen van wanden en deuren, het herstellen van vloeren en plafonds, het plaatsen van nieuwe kozijnen en dakramen, het herstellen van de rieten kapconstructie en het aanleggen van een geheel nieuwe cv-installatie.

Verbouw woning Oosterbeek

Bouwbedrijf Zegers heeft medio 2006 een woonhuis in Oosterbeek intern en extern verbouwd. Het woonhuis is aan beide zijden voorzien van een ruime uitbouw welke gericht is op de achterliggende tuin. Aan de binnenzijde van de woning zijn vloeren, wanden en plafonds vernieuwd en zijn nieuwe sanitaire voorzieningen aangebracht. Op de 1e verdieping zijn nieuwe dakkapellen geplaatst en is de dakconstructie, daar waar nodig, opnieuw aangebracht.

Renovatie monumentaal pand te Nijmegen

Bouwbedrijf Zegers heeft op de hoek van de Hertogstraat en de Derde Waalstraat te Nijmegen een monumentaal pand extern geheel gerenoveerd. Het in het centrum liggend pand met ondergelegen horeca- dan wel winkelruimte, is gebouwd omstreeks 1894 door de architect H. Esmeijer. Het oorspronkelijk pand bestond uit twee herenhuizen en ondergelegen winkelruimte op een uitzonderlijke scherpe hoek en is een weergave van een 19e-eeuws stadsbeeld. Het pand is herkenbaar door een zeshoekig torentje met zinken spits welke geflankeerd wordt door twee twee-assige trapgevels. Zegers heeft bij dit pand de kozijnen en het metselwerk hersteld en daar waar nodig opnieuw aangebracht. Tevens is de dakconstructie gerenoveerd door het gebruik van oorspronkelijke […]

Nieuwbouw garage te Doorwerth

Bouwbedrijf Zegers heeft een hoogwaardige garage nabij een woning in Doorwerthgerealiseerd. De garage heeft een vloeroppervlak van ca. 40 m2 en is voorzien van een gebroken kap met een daaronder gelegen zolder. De voorzijde van de garage is tevens voorzien van een modern vormgegeven carport.

Badkamer renovatie particulier Duiven

Bij een particulier in Duiven hebben we naar volle tevredenheid van de opdrachtgever twee royale badkamers gerenoveerd.