Ontwikkelen

 

Onze eigen ontwikkelings- en ontwerpcapaciteit en onze participatie in projecten samen met ontwikkel- en bouwpartners zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei. Om de continuïteit van ons bouwbedrijf te kunnen waarborgen ontwikkelen wij projecten op het gebied van woning- en utiliteitsbouw. Creatief, meedenkend en efficiënt omgaan met ruimte waarbij flexibiliteit, omgeving en eindgebruiker centraal staan. Ontwikkelen van vastgoed vanuit eigen initiatief, middels design & build of particulier opdrachtgeverschap, wij geven op een verantwoorde manier invulling aan ruimte. 

Meer rendement uit uw locatie of vastgoed halen? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Transformatie kantoorpand Zeist

Zegers heeft opdracht gekregen voor het transformeren van een kantoorgebouw naar 32 sociale wooneenheden voor corporatie Woongoed Zeist. Samen met een architect is gekeken naar het optimaliseren en situeren van de wooneenheden in het voormalig kantoorgebouw waarna het schets- en definitieve ontwerp kon worden opgesteld. Het gebouw staat inmiddels leeg en de sloopwerkzaamheden zijn in gang gezet. Na afronding van de ruimtelijke procedures zullen de bouwwerkzaamheden in februari 2019 starten..

Kantoor-/praktijkruimte in Westervoort nog slechts 50 m² te huur

Kantoor-/praktijk-/dienstverlenende ruimte in Westervoort op unieke locatie Bent u een startende ondernemer, of op zoek naar een nieuwe kantoor- en/of praktijkruimte ruimte voor uw bedrijf? Dan bent u bij ondernemerscentrum ‘Het Forum’ aan het juiste adres. Op een unieke locatie midden in Westervoort, worden flexibele ruimtes verhuurd. Het ondernemerscentrum is gelegen in ‘Het Forum’ aan de Kerkstraat in Westervoort, naast winkelcentrum De Wyborgh. In dit winkelcentrum zijn een kleine vijftig winkels, waaronder twee supermarkten, veel bekende winkelketens en verschillende speciaalzaken gevestigd. Flexibele ruimtes midden in Westervoort ‘Het Forum’ is gelegen midden in Westervoort en biedt plaats aan meerdere dienstverlenende- en zorg gerelateerde ondernemers. De ruimtes zijn geheel naar wens in […]

Woningbouw Kloosterweide Babberich

Zegers Bouw heeft het nieuwbouwplan Kloosterweide in Babberich ontwikkeld. Het bouwplan bestaat uit 6 twee-onder-een-kap-woningen en 1 vrijstaande woning welke gelegen zijn op bijzonder ruime kavels. Het bouwplan wordt gerealiseerd op Middag-Oost in Babberich. De verkoop is in het voorjaar gestart, op dit moment is er nog 1 woning te koop. Begin 2019 zal er worden gestart met de bouwwerkzaamheden.  In overleg met de gemeente Zevenaar zal medio 2019 worden gekeken naar het ontwikkelen fase 2 in hetzelfde projectgebied.