Ontwikkelen

Zegers Bouw volgt de ontwikkelingen in het bedrijfsleven en maatschappij nauwgezet. De schaal waarop ondernemingen en instellingen opereren wordt steeds groter en de operaties steeds meer landelijk, Europees of zelfs mondiaal.

Nieuwe media- en communicatietechnieken maken dat alles nog sneller en beter kan. Ook de overheden (landelijk, provinciaal en gemeentelijk) worden geconfronteerd met nieuwe vragen en uitdagingen. Maar ons land wordt ook steeds voller, het rijden van de ene plaats naar de andere is geen eenvoudige zaak meer. Kostenefficiëntie, duurzaamheid en omgeving worden steeds belangrijker.

Projectontwikkeling Zegers

Onze eigen ontwikkelings- en ontwerpcapaciteit en onze participatie in project samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei. Flexibiliteit is een eerste eis om mee te kunnen, of beter nog, om te groeien. Zegers Bouw heeft naast haar vestiging in Ede ook vestigingen in Arnhem en Doetinchem. Zo kunnen wij u als klant nog efficiënter van dienst zijn.

Meer rendement uit uw locatie of vastgoed halen? Vraag ons naar de mogelijkheden.


Transformatie object De Lichtpen Amersfoort

Zegers Bouw is betrokken bij het transformeren van het object De Lichtpen. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Lichtpenweg in Amersfoort en zal getransformeerd worden naar 98 kamerwoningen en 56 appartementen. De werkzaamheden zullen in fases uitgevoerd worden waarbij duurzaamheid een belangrijke rol zal spelen. Het uitgangspunt is onder andere om de woningen aardgasloos uit te voeren. Zegers Bouw heeft inmiddels veel ervaring in het transformeren van kantoorobjecten. Zo is onder andere in 2015 een kantoorobject aan de Stadsring in Amersfoort getransformeerd tot 50 appartementen en zijn er in 2017/2018 90 appartementen gerealiseerd in de Zoetelaarpassage in Almere.

Kantoor-/praktijkruimte in Westervoort nog slechts 50 m² te huur

Kantoor-/praktijk-/dienstverlenende ruimte in Westervoort op unieke locatie Bent u een startende ondernemer, of op zoek naar een nieuwe kantoor- en/of praktijkruimte ruimte voor uw bedrijf? Dan bent u bij ondernemerscentrum ‘Het Forum’ aan het juiste adres. Op een unieke locatie midden in Westervoort, worden flexibele ruimtes verhuurd. Het ondernemerscentrum is gelegen in ‘Het Forum’ aan de Kerkstraat in Westervoort, naast winkelcentrum De Wyborgh. In dit winkelcentrum zijn een kleine vijftig winkels, waaronder twee supermarkten, veel bekende winkelketens en verschillende speciaalzaken gevestigd. Flexibele ruimtes midden in Westervoort ‘Het Forum’ is gelegen midden in Westervoort en biedt plaats aan meerdere dienstverlenende- en zorg gerelateerde ondernemers. De ruimtes zijn geheel naar wens in […]

Appartementen “Sevenaer State” te Zevenaar

In Zevenaar wordt een fraai woongebouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het toekomstige woongebouw zal voorzien worden van een bijzondere uitstraling en wordt zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het sfeervolle centrum van Zevenaar. Door de unieke ligging profiteert u van een kwalitatief hoogwaardige omgeving met talloze voorzieningen op loopafstand. Het woongebouw zal bestaan uit negen ruime appartementen en een zeer luxe penthouse op de bovenste verdieping. Het penthouse is voorzien van een royaal dakterras met schitterend uitzicht.  Comfort en luxe zijn de standaard.  Denk hierbij aan een zeer ruim balkon, vloerverwarming, goede isolatie en luxe sanitair. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen fietsenberging en parkeerplaats. Kortom, […]