Ontwikkelen

Zegers Bouw volgt de ontwikkelingen in het bedrijfsleven en maatschappij nauwgezet. De schaal waarop ondernemingen en instellingen opereren wordt steeds groter en de operaties steeds meer landelijk, Europees of zelfs mondiaal.

Nieuwe media- en communicatietechnieken maken dat alles nog sneller en beter kan. Ook de overheden (landelijk, provinciaal en gemeentelijk) worden geconfronteerd met nieuwe vragen en uitdagingen. Maar ons land wordt ook steeds voller, het rijden van de ene plaats naar de andere is geen eenvoudige zaak meer. Kostenefficiëntie, duurzaamheid en omgeving worden steeds belangrijker.

Projectontwikkeling Zegers

Onze eigen ontwikkelings- en ontwerpcapaciteit en onze participatie in project samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei. Flexibiliteit is een eerste eis om mee te kunnen, of beter nog, om te groeien. Zegers Bouw heeft naast haar vestiging in Ede ook vestigingen in Arnhem en Doetinchem. Zo kunnen wij u als klant nog efficiënter van dienst zijn.

Ontwikkelen

Onze eigen projectontwikkelings- en ontwerpcapaciteit in onze vestigingen èn onze participatie in project- ontwikkeling samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei.

Bouwen

De Zegers bouwbedrijven verzorgen al uw huisvestings behoefte. Vanuit onze vestigingen worden projecten gerealiseerd in de woning- en utilliteitsbouw. Het verzorgen van een totaalconcept behoort tot onze mogelijkheden.

Onderhouden

Het onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor woningcorporaties, beleggings-/ vastgoedmaatschappijen en instellingen in de gezondheidszorg behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.