Projecten in ontwikkeling

Transformatie kantoorpand Zeist

Zegers heeft opdracht gekregen voor het transformeren van een kantoorgebouw naar 32 sociale wooneenheden voor corporatie Woongoed Zeist. Samen met een architect is gekeken naar het optimaliseren en situeren van de wooneenheden in het voormalig kantoorgebouw waarna het schets- en definitieve ontwerp kon worden opgesteld. Het gebouw staat inmiddels leeg en de sloopwerkzaamheden zijn in gang gezet. Na afronding van de ruimtelijke procedures zullen de bouwwerkzaamheden in februari 2019 starten..

Transformatie De Lichtpen Amersfoort

Zegers Bouw is betrokken bij het transformeren van het object De Lichtpen. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Lichtpenweg in Amersfoort en zal getransformeerd worden naar 98 kamerwoningen en 56 appartementen. De werkzaamheden zullen in fases uitgevoerd worden waarbij duurzaamheid een belangrijke rol zal spelen. Het uitgangspunt is onder andere om de woningen aardgasloos uit te voeren. Zegers Bouw heeft inmiddels veel ervaring in het transformeren van kantoorobjecten. Zo is onder andere in 2015 een kantoorobject aan de Stadsring in Amersfoort getransformeerd tot 50 appartementen en zijn er in 2017/2018 90 appartementen gerealiseerd in de Zoetelaarpassage in Almere.

Woningbouw Kloosterweide Babberich

Zegers Bouw heeft het nieuwbouwplan Kloosterweide in Babberich ontwikkeld. Het bouwplan bestaat uit 6 twee-onder-een-kap-woningen en 1 vrijstaande woning welke gelegen zijn op bijzonder ruime kavels. Het bouwplan wordt gerealiseerd op Middag-Oost in Babberich. De verkoop is in het voorjaar gestart, op dit moment is er nog 1 woning te koop. Begin 2019 zal er worden gestart met de bouwwerkzaamheden.  In overleg met de gemeente Zevenaar zal medio 2019 worden gekeken naar het ontwikkelen fase 2 in hetzelfde projectgebied. 

Multifunctionele accomodatie 3525 Stede

Zegers Bouw participeert in de ontwikkeling 3525 Stede. Het initiatief wordt ontwikkeld als duurzaam en multifunctioneel concept voor starters woningen, hotel, zorggerichte bovenwijkse – welzijn en wellness activiteiten alsmede een zwembad ten behoeve van regionale en nationale trainingen alsmede “top” waterpolo wedstrijden en internationale evenementen. De gekozen locatie naast NS station Ede-Wageningen en het nog te realiseren busstation alsmede P&R voorzieningen zijn hierbij van essentieel belang om de bereikbaarheid optimaal te benutten. Door toepassing van duurzame energievoorzieningen, warmte/koude opslag (WKO), zonnepanelen en PCM’s (Phase Changing Materials alsmede goede bouwkundige isolatievoorzieningen wordt er gestreefd naar een CO2 neutraal gebouw. Het gehele complex zal circa 20% energie en 24% CO2 uitstoot besparen.

Transformatie Zoetelaarpassage Almere

Zegers Bouw is volop bezig met de transformatie van het kantorendeel van de Zoetelaarpassage in Almere tot circa 90 starterswoningen. Tijdens dit project wordt er samengewerkt met onder andere woningcorporatie de Alliantie. De woningen komen op een prachtige locatie, in het stadshart van Almere, nabij alle centrumvoorzieningen. Bijzonder bij deze transformatie is dat de werkzaamheden plaatsvinden in een gebruik blijven gebouw. De onderliggende commerciële ruimte blijven tijdens de werkzaamheden geopend. Om overlast tot een minimum te beperken zijn er diverse maatregelen genomen, hierbij is onder ander een nauwkeurige planning, goede samenwerking en communicatie essentieel.

“Sevenaer State” te Zevenaar VERKOCHT

In Zevenaar wordt een fraai woongebouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het toekomstige woongebouw zal voorzien worden van een bijzondere uitstraling en wordt zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het sfeervolle centrum van Zevenaar. Door de unieke ligging profiteert u van een kwalitatief hoogwaardige omgeving met talloze voorzieningen op loopafstand. Het woongebouw zal bestaan uit negen ruime appartementen en een zeer luxe penthouse op de bovenste verdieping. Het penthouse is voorzien van een royaal dakterras met schitterend uitzicht.  Comfort en luxe zijn de standaard.  Denk hierbij aan een zeer ruim balkon, vloerverwarming, goede isolatie en luxe sanitair. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen fietsenberging en parkeerplaats. Kortom, […]

Businessvilla’s Almere. Bedrijfshuisvesting geheel op maat

Bent u een ondernemer die zich wil onderscheiden en die wat anders wil dan een doorsnee kantoorgebouw? Wilt u zelf meedenken over de uitstraling en indeling van uw nieuwe werkplek? Dan is MYBUSINESSVILLA in Almere voor u de oplossing. Op een gunstig gelegen locatie aan de A6 worden zes eigentijdse, vrijstaande businessvilla’s gerealiseerd. MYBUSINESSVILLA biedt u de mogelijkheid om een uniek bedrijfspand te betrekken, dat geheel volgens uw wensen wordt vormgegeven. De ruime kantoorvilla’s zijn geschikt voor uiteenlopende vormen van MKB-bedrijvigheid. Samen met onze architect kunt u de identiteit van uw bedrijf optimaal tot uiting brengen. De parkachtige setting en ruimschoots aanwezige parkeergelegenheid maken het beeld compleet. De kantoorvilla’s worden […]