Actueel

Nieuwbouw woning Zelhem

In het buitengebied van Zelhem is gestart met het realiseren van een landelijk vormgegeven vrijstaande woning. Een mooi project dat bestaat uit veel duurzame materialen en afwerkingen. Zo is onder andere gekozen voor een Lariks houten gevelbekleding dat wordt uitgevoerd in Waxed Wood. De daken worden voorzien van een waterdicht membraan dat bestaat uit een groendak-systeem (Sedum) en de installatie bestaat uit warmteterugwinning (wtw), een warmtepomp en zonnepanelen.

Transformatie kantoorpand Zeist

Zegers heeft opdracht gekregen voor het transformeren van een kantoorgebouw naar 32 sociale wooneenheden voor corporatie Woongoed Zeist. Samen met een architect is gekeken naar het optimaliseren en situeren van de wooneenheden in het voormalig kantoorgebouw waarna het schets- en definitieve ontwerp kon worden opgesteld. Het gebouw staat inmiddels leeg en de sloopwerkzaamheden zijn in gang gezet. Na afronding van de ruimtelijke procedures zullen de bouwwerkzaamheden in februari 2019 starten..

Bekijk de video van de nieuwbouw Villa ‘Het Esse’

Op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe zijn we bezig met de realisatie van Villa ‘Het Esse’. De woning zal deels op het land en deels, middels een fly-over, boven het water gebouwd worden. We zijn momenteel druk bezig met de betonwerkzaamheden. Binnenkort starten we met een uitdagende fase waarbij het betonwerk van de fly-over middels 3D-bekisting gerealiseerd zal worden. Bekijk hier de video!

Verbouw kantoor De Heus Ede

Na diverse interne verbouwingen uitgevoerd te hebben voor De Heus Voeders Ede wordt momenteel een uitbreiding gerealiseerd van één van de kantoorgebouwen. De begane grond krijgt een bedrijfsrestaurant en een auditorium. Naast deze uitbreiding wordt ook een transparante verbindingsgang met hangbrug tussen twee kantoren gerealiseerd.

Duurzame nominatie voor Zegers Bouw en Kiwitz

Zegers Bouw maakt samen met Kiwitz in Ulft kans op de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2018 met ‘Qarakter’, een innovatieve formule voor het snel renoveren van badkamers. Via de website van initiatiefnemer Duurzaam Herstel kan er gestemd worden op een van de vijf genomineerden. Samen hebben de bedrijven Qarakter ontwikkeld. Met dit product behoren ze tot de vijf genomineerden voor de prestigieuze award. Qarakter is een duurzame formule voor het renoveren van badkamers met een doorlooptijd van slechts drie dagen. De renovatie vindt plaats met een hoogwaardig coatingsysteem als afwerklaag dat zeer bestendig en snel gebruiksklaar is. Door de bestaande ondergronden te handhaven, is er weinig sloopwerk nodig waardoor we […]

Transformatie De Lichtpen Amersfoort

Zegers Bouw is betrokken bij het transformeren van het object De Lichtpen. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Lichtpenweg in Amersfoort en zal getransformeerd worden naar 98 kamerwoningen en 56 appartementen. De werkzaamheden zullen in fases uitgevoerd worden waarbij duurzaamheid een belangrijke rol zal spelen. Het uitgangspunt is onder andere om de woningen aardgasloos uit te voeren. Zegers Bouw heeft inmiddels veel ervaring in het transformeren van kantoorobjecten. Zo is onder andere in 2015 een kantoorobject aan de Stadsring in Amersfoort getransformeerd tot 50 appartementen en zijn er in 2017/2018 90 appartementen gerealiseerd in de Zoetelaarpassage in Almere.

Realisatie appartementen Sevenaer State in Zevenaar

Aan de Bommersheufsestraat in Zevenaar is begonnen met de bouw van het appartementengebouw Sevenaer State. Het woongebouw is gelegen aan de rand van het centrum en door deze ligging profiteren kopers van een kwalitatief hoogwaardige omgeving met talloze voorzieningen op loopafstand. Het woongebouw zal bestaan uit negen ruime appartementen waarbij comfort en ruimte standaard zijn. Zo is ieder appartement voorzien van twee ruime balkons, twee of drie slaapkamers, vloerverwarming en een ruime badkamer en toilet. Daarnaast beschikt ieder appartement over een privé fietsenberging en parkeerplaats. Kortom, kwaliteit en optimaal woonplezier in het centrum van Zevenaar. De verwachting is dat de appartementen rond de zomer 2019 worden opgeleverd. INTERESSE Alle appartementen […]

Geslaagde relatiedag Zegers Bouw

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem vormde op 21 juni 2018 het mooie en zonnige decor voor onze relatiedag. Naast een uitgebreid hapje en drankje hingen onze relaties deze middag een uur lang aan de lippen van Jeroen Otter, de coach die bij de Olympische Winterspelen in PyeongChang de shortrackers naar vier medailles leidde. Het was een geslaagde en inspirerende middag. Bekijk hier onze sfeerimpressie.