Actueel

Teampresentatie Polar Bears Ede

Als trotse hoofdsponsor maakten we afgelopen week kennis met de spelers en de technische staf van de Polar Bears. Zegers Bouw is al langer als sponsor verbonden aan de Polar Bears, maar sinds kort is ons bedrijf ook teamsponsor van de herenselectie van de Edese Eredivisieclub. Tijdens de kennismaking werd tevens de nieuwe wedstrijdkleding met Zegers-logo uitgereikt. 

Afbouw huisvesting Simako-BDM Elst

In opdracht van Simako-BDM verzorgt Zegers Bouw de afbouw van hun nieuwe huisvesting in Elst. Het nieuwe pand van Simako-BDM is gelegen nabij het nieuwe station van Elst en vanaf 2018 wil Simako-BDM op de nieuwe locatie de BMW Motorrad beleving nog verder uitbreiden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen en plaatsen van afwerkvloeren, kalkzandsteen wanden, kozijnen, deuren en het plaatsen en afwerken van keukens en toiletgroepen. 

Ontwikkeling en realisatie appartementen Woonstede

In opdracht van Woonstede wordt in Scherpenzeel een comfortabel en duurzaam woongebouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het toekomstige woongebouw bestaat uit 24 wooneenheden voor de doelgroep senioren. Het gebouw zal worden voorzien van een moderne en passende uitstraling zodat het een schitterende toevoeging zal zijn voor zijn omgeving. Het woongebouw zal gesitueerd worden op de hoek van de Parklaan en Vijverlaan. Door deze ligging profiteren de toekomstige bewoners van een groene omgeving waarin meerdere dorpsvoorzieningen op loopafstand zijn gelegen. Het woongebouw zal bestaan uit 24 appartementen met een vloeroppervlak van circa 70 m2 welke uitzicht bieden over de Parklaan en de daaraan gelegen vijver. De appartementen zijn voorzien van een interne […]

Herstellen dakdetails gemeente Utrecht

In samenwerking met Achterberg Schilders uit Ede hebben we mooie en bijzondere werkzaamheden verricht aan een historisch pand in Utrecht. Het betrof het herstellen en vervangen van diverse oude detailleringen zoals pinakels en overstekken met geprofileerd hout. Alle details zijn vervaardigd in onze werkplaats en naar tevredenheid van de gemeente Utrecht aangebracht.

Zegers Bouw teamsponsor Polar Bears Ede

Zegers Bouw is vanaf het aankomende seizoen trotse teamsponsor van Polar Bears in Ede. De afgelopen jaren was Zegers Bouw al lid van de businessclub van Polar Bears, vanaf het nieuwe seizoen zijn wij ook ‘teamsponsor’ van Polar Bears heren 1, de kersverse winnaar van de Supercup in de Eredivisie Waterpolo. We hebben de intentie uitgesproken om samen op te trekken naar 2021 – het jaar dat Polar Bears 75 jaar bestaat en dat het nieuwe zwembad gerealiseerd moet zijn. Met betrekking tot deze doelstelling gaan Zegers Bouw en Polar Bears een sportief en vitaal programma met elkaar doorlopen met als thema ‘Samen Vooruit!’. Middels dit programma zullen we onder […]

Renovatie kantoorvilla Römershof afgerond

In opdracht van GABA Verzekeringen, Makelaardij en Hypotheken heeft Zegers Bouw kantoorvilla Römershof aan de Velperweg in Arnhem grondig gerenoveerd. Het karakteristieke pand met een monumentale uitstraling is zowel intern als extern gemoderniseerd. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen. Kantoren en algemene ruimtes zijn voorzien van een  moderne en transparante uitstraling waardoor er veel verbinding is tussen de de verdiepingen en afdelingen onderling. Palazzo heeft het exterieur en de engineering van dit project verzorgd. 

Woningbouw “Middag-Oost” Babberich

Het woningaanbod in Babberich wordt op korte termijn uitgebreid met nieuwe koopwoningen. Ten noorden van de Dorpstraat, tussen het Kloosterpad en de wijk Middag bij het Kulturhus, ontstaat een nieuwe kleinschalige wijk aan de Middag Oost. De toekomstige woningen zullen worden voorzien van een dorpse uitstraling en worden zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het dorp Babberich. Door de unieke ligging profiteert u van een landelijke en dorpse omgeving met diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand. Hoe de opzet van het nieuwbouwplan er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk. Dit bepalen we graag samen met u. Het aanbod zal worden afgestemd op de vraag uit de markt. […]

Techniekdag Arnhem wederom groot succes

De Techniekdag Arnhem was ook in 2017 weer een groot succes. De dag werd mede georganiseerd door VNO-NCW in samenwerking met ‘Innovate’. De Techniekdag 2017 vond plaats op de Techniekfaculteit Hogeschool Arnhem Nijmegen aan de Ruitenbegrlaan in Arnhem. Bij de organisatie zijn ook de regionale onderwijsinstellingen en ondernemers uit Arnhem en omgeving betrokken. Onder de vlag van Bouwend Nederland was Zegers Bouw samen met Van Wijnen Arnhem, ReVaBo Oosterbeek, OBC Huissen en Rijn IJssel deze dag aanwezig om diverse activiteiten te organiseren. Het was een geslaagde dag!