Actueel

Woningbouw “Middag-Oost” Babberich

Het woningaanbod in Babberich wordt op korte termijn uitgebreid met nieuwe koopwoningen. Ten noorden van de Dorpstraat, tussen het Kloosterpad en de wijk Middag bij het Kulturhus, ontstaat een nieuwe kleinschalige wijk aan de Middag Oost. De toekomstige woningen zullen worden voorzien van een dorpse uitstraling en worden zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het dorp Babberich. Door de unieke ligging profiteert u van een landelijke en dorpse omgeving met diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand. Hoe de opzet van het nieuwbouwplan er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk. Dit bepalen we graag samen met u. Het aanbod zal worden afgestemd op de vraag uit de markt. […]

Nieuwbouw villa in Lieren

Zegers Bouw is bezig met de nieuwbouw van een villa op een prachtige locatie in Lieren. Het pand, ontworpen door Factor Architecten, zal aan het Albameer op het landgoed Het Esse komen. In overleg met de opdrachtgever worden de laatste punten besproken omtrent de opdrachtvorming. Naar verwachting zal er na de bouwvak begonnen worden met de grondwerkzaamheden. Het is een erg mooi en uniek ontwerp waar veel uitdagende aspecten in terug te vinden zijn.  

Ver- en afbouw Welling Duiven

Zegers Bouw heeft in opdracht van Welling Catering een ver- en afbouw van een pand aan het Remigiusplein in Duiven afgerond. Hierin is onder andere een horecagelegenheid en een functionele ruimte te vinden. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het bouwkundig afwerken van het pand zoals het aanbrengen van tegelwerk, vloerafwerkingen en het plaatsen van binnenwanden en plafonds.  

Zegers Bouw gaat steeds meer digitaal

Zegers Bouw is onlangs live gegaan met het Navision Mobile systeem. Dit systeem, mede in de vorm van een app, ondersteunt onze medewerkers op locatie ondersteunt bij hun werkzaamheden. Onze servicemedewerkers zijn sindsdien met een tablet uitgerust met daarop de digitale werkbon en bijbehorende aspecten zoals de busvoorraad, artikelbeheer en de automatisch gegenereerde dagstaat. Op deze wijze kunnen wij onze opdrachtgevers en klanten nog efficiënter van dienst zijn.

Verbouw pand de Doelen voor gemeente Ede

Zegers Bouw heeft de verbouw van het pand de Doelen voor de gemeente Ede afgerond. Er zijn nieuwe overlegplekken en een kleine kantine gerealiseerd die naar voorbeeld van de bestaande werkplekken en kantine zijn gebouwd. In februari begonnen we met het opbouwen van de wanden en het plafond en vonden er enkele aanpassingen in het installatiewerk plaats. De oplevering vond 17 maart plaats.

Techniekdag Achterhoek succesvol verlopen.

Zaterdag 18 maart waren we aanwezig op de Techniekdag in Doetinchem. De Techniekdag laat de boeiende wereld van bèta en techniek in alle sectoren aan een breed en vooral jong publiek zien. Van 10:00 tot 16:00 konden bezoekers onder andere bij onze stand een tablethouder timmeren. Er waren deze dag veel technische bedrijven uit de Achterhoek aanwezig. Het was een erg geslaagde dag!

Zegers Bouw tekent overeenkomst met Woonstede

Zegers Bouw heeft een overeenkomst gesloten met woningcorporatie Woonstede uit Ede. Met deze overeenkomst is vastgesteld dat wij het bouwkundig onderhoud van de woningen gaan uitvoeren. Onze directeur Johan Staring kijkt samen met directrice Marian Teer met veel enthousiasme uit naar een prettige en langdurige samenwerking.

Techniekdag 2017

Zegers Bouw is dit jaar aanwezig op de Techniekdag in Doetinchem. Deze wordt gehouden op zaterdag 18 maart van 10 tot 16 uur op de Informaticaweg 14. Op deze dag zullen regionale bedrijven en onderwijsinstellingen aanwezig zijn om gasten te laten zien wat de wereld van techniek allemaal inhoudt. Zegers Bouw zal met een eigen stand en een leuke activiteit voor de kinderen aanwezig zijn. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.