Lopende projecten

Nieuwbouw villa in Lieren

Zegers Bouw is bezig met de nieuwbouw van een villa op een prachtige locatie in Lieren. Het pand, ontworpen door Factor Architecten, zal aan het Albameer op het landgoed Het Esse komen. In overleg met de opdrachtgever worden de laatste punten besproken omtrent de opdrachtvorming. Naar verwachting zal er na de bouwvak begonnen worden met de grondwerkzaamheden. Het is een erg mooi en uniek ontwerp waar veel uitdagende aspecten in terug te vinden zijn.  

Realisatie recreatiewoningen Lunteren

Zegers Bouw realiseert op recreatiepark De Scheleberg in Lunteren 8 recreatiewoningen. De woningen beschikken over een luxe uitstraling en zijn ontworpen door Studio Kees Marcelis uit Arnhem.  Er worden meerdere varianten gerealiseerd, in hoofdzaak zijn de woningen voorzien van een luxe uitstraling, 2 bouwlagen, een woonoppervlak varieerd van tussen de 120 m² en 150 m² en een ruim buitenterras met open haard. De oplevering van de woningen vindt gefaseerd plaats.

Renovatie Kantoorvilla Römershof

In opdracht van GABA Makelaardij is Zegers Bouw bezig om de kantoorvilla Römershof aan de Velperweg 67 in Arnhem te renoveren. De villa heeft een oppervlakte van ca. 900 m² en 45 parkeerplaatsen. Het pand wordt volledig gerenoveerd. Het project omvat diverse bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen ten behoeve van het personeel. De kantoren en algemene ruimtes worden aangepast en heringedeeld. Ook worden de entrees en sanitaire voorzieningen vernieuwd en zal het installatiewerk worden aangepast. Inmiddels zijn er al grote aluminium dakkappellen geplaatst en is er een start gemaakt aan de afbouw binnen.

Ontwikkeling en transformatie Zoetelaarpassage Almere

Zegers Bouw is volop bezig met de transformatie van het kantorendeel van de Zoetelaarpassage in Almere tot circa 90 starterswoningen. Tijdens dit project wordt er samen gewerkt met Alliantie en R.I. de Vries & Partners. De woningen komen op een prachtige locatie, in het stadshart van Almere, nabij alle centrumvoorzieningen. Bijzonder bij deze transformatie is dat de werkzaamheden plaatsvinden in een gebruik blijven gebouw. De onderliggende commerciële ruimte blijven tijdens de werkzaamheden geopend. Om overlast tot een minimum te beperken zijn er diverse maatregelen genomen, hierbij is onder ander een nauwkeurige planning, goede samenwerking en communicatie essentieel.

Verbouw ‘Laborijn’ Doetinchem

Zegers Bouw start binnenkort met de verbouw van de hoofdlocatie van Laborijn in Doetinchem. Laborijn houdt zich bezig met de maatschappelijke ontwikkeling van mensen op het gebied van werk.  De verbouwwerkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het herinrichten van kantoren. Na het uitvoeren van sloopwerkzaamheden worden er nieuwe systeem- wanden en plafonds gesitueerd, vloerbedekkingen worden vervangen en de balie ruimte wordt vernieuwd. Met betrekking tot de installaties wordt de sprinkler- en brandmeldinstallatie vervangen en aangepast. Daarnaast worden bestaande en nieuwe wanden en kozijnen voorzien van schilder- sauswerk.