Lopende projecten

Realisatie appartementen Woonstede – bekijk de beelden

In opdracht van Woonstede wordt in Scherpenzeel een comfortabel en duurzaam woongebouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het toekomstige woongebouw bestaat uit 24 wooneenheden voor de doelgroep senioren. Het gebouw zal worden voorzien van een moderne en passende uitstraling zodat het een schitterende toevoeging zal zijn voor zijn omgeving. Het woongebouw zal gesitueerd worden op de hoek van de Parklaan en Vijverlaan. Door deze ligging profiteren de toekomstige bewoners van een groene omgeving waarin meerdere dorpsvoorzieningen op loopafstand zijn gelegen. Het woongebouw zal bestaan uit 24 appartementen met een vloeroppervlak van circa 70 m2 welke uitzicht bieden over de Parklaan en de daaraan gelegen vijver. De appartementen zijn voorzien van een interne […]

Afbouw huisvesting Simako-BDM Elst

In opdracht van Simako-BDM verzorgt Zegers Bouw de afbouw van hun nieuwe huisvesting in Elst. Het nieuwe pand van Simako-BDM is gelegen nabij het nieuwe station van Elst en vanaf 2018 wil Simako-BDM op de nieuwe locatie de BMW Motorrad beleving nog verder uitbreiden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanbrengen en plaatsen van afwerkvloeren, kalkzandsteen wanden, kozijnen, deuren en het plaatsen en afwerken van keukens en toiletgroepen. 

Renovatie kantoorvilla Römershof afgerond

In opdracht van GABA Verzekeringen, Makelaardij en Hypotheken heeft Zegers Bouw kantoorvilla Römershof aan de Velperweg in Arnhem grondig gerenoveerd. Het karakteristieke pand met een monumentale uitstraling is zowel intern als extern gemoderniseerd. De werkzaamheden bestonden voornamelijk uit bouwkundige- en installatietechnische aanpassingen. Kantoren en algemene ruimtes zijn voorzien van een  moderne en transparante uitstraling waardoor er veel verbinding is tussen de de verdiepingen en afdelingen onderling. Palazzo heeft het exterieur en de engineering van dit project verzorgd. 

Nieuwbouw villa in Lieren

Zegers Bouw is bezig met de nieuwbouw van een villa op een prachtige locatie in Lieren. Het pand, ontworpen door Factor Architecten, zal aan het Albameer op het landgoed Het Esse komen. In overleg met de opdrachtgever worden de laatste punten besproken omtrent de opdrachtvorming. Naar verwachting zal er na de bouwvak begonnen worden met de grondwerkzaamheden. Het is een erg mooi en uniek ontwerp waar veel uitdagende aspecten in terug te vinden zijn.  

Realisatie recreatiewoningen Lunteren

Zegers Bouw realiseert op recreatiepark De Scheleberg in Lunteren 8 recreatiewoningen. De woningen beschikken over een luxe uitstraling en zijn ontworpen door Studio Kees Marcelis uit Arnhem.  Er worden meerdere varianten gerealiseerd, in hoofdzaak zijn de woningen voorzien van een luxe uitstraling, 2 bouwlagen, een woonoppervlak varieerd van tussen de 120 m² en 150 m² en een ruim buitenterras met open haard. De oplevering van de woningen vindt gefaseerd plaats.

Ontwikkeling en transformatie Zoetelaarpassage Almere

Zegers Bouw is volop bezig met de transformatie van het kantorendeel van de Zoetelaarpassage in Almere tot circa 90 starterswoningen. Tijdens dit project wordt er samengewerkt met onder andere woningcorporatie de Alliantie. De woningen komen op een prachtige locatie, in het stadshart van Almere, nabij alle centrumvoorzieningen. Bijzonder bij deze transformatie is dat de werkzaamheden plaatsvinden in een gebruik blijven gebouw. De onderliggende commerciële ruimte blijven tijdens de werkzaamheden geopend. Om overlast tot een minimum te beperken zijn er diverse maatregelen genomen, hierbij is onder ander een nauwkeurige planning, goede samenwerking en communicatie essentieel.

Verbouw ‘Laborijn’ Doetinchem

Zegers Bouw start binnenkort met de verbouw van de hoofdlocatie van Laborijn in Doetinchem. Laborijn houdt zich bezig met de maatschappelijke ontwikkeling van mensen op het gebied van werk.  De verbouwwerkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit het herinrichten van kantoren. Na het uitvoeren van sloopwerkzaamheden worden er nieuwe systeem- wanden en plafonds gesitueerd, vloerbedekkingen worden vervangen en de balie ruimte wordt vernieuwd. Met betrekking tot de installaties wordt de sprinkler- en brandmeldinstallatie vervangen en aangepast. Daarnaast worden bestaande en nieuwe wanden en kozijnen voorzien van schilder- sauswerk.