Missie

Zegers Bouw is een professionele onderneming met vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van vastgoed. De ambitie is om – binnen deze disciplines – een onderscheidende en transparante bouwpartner te zijn en duurzame relaties met onze opdrachtgevers te onderhouden. Zegers Bouw is een solide bouwonderneming en staat voor professionaliteit, gedreven- en betrouwbaarheid. Dat is waar wij samen met onze medewerkers én met onze opdrachtgevers elke dag aan werken.


Visie

Zegers Bouw wil verwachtingen van opdrachtgevers waarmaken of overtreffen. Opdrachtgevers op een transparante en proactieve manier begeleiden en ondersteunen van A tot Z. Klantgericht samenwerken en kennis delen om zodoende een optimaal en duurzaam eindresultaat te behalen waarbij de wensen van onze opdrachtgevers altijd centraal blijven staan. Dit altijd kostenbewust, flexibel en daar waar nodig door het aandragen van effectieve en duurzame oplossingen. Dit voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van het ontwikkelen, bouwen, onderhouden en renoveren van vastgoed.

Ontwikkelen

Onze eigen projectontwikkelings- en ontwerpcapaciteit in onze vestigingen èn onze participatie in project- ontwikkeling samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei.

Bouwen

De Zegers bouwbedrijven verzorgen al uw huisvestings behoefte. Vanuit onze vestigingen worden projecten gerealiseerd in de woning- en utilliteitsbouw. Het verzorgen van een totaalconcept behoort tot onze mogelijkheden.

Onderhouden

Het onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor woningcorporaties, beleggings-/ vastgoedmaatschappijen en instellingen in de gezondheidszorg behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.