Missie

“Bouwen en onderhouden met passie en trots!”

Visie

Zegers Bouw wil een grote rol van betekenis zijn en een toegevoegde waarde leveren bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed waarin mensen wonen, werken, studeren en recreëren.
Wij willen met medewerkers, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers én eindgebruikers transparant samenwerken. Wij streven naar onderscheidende, innovatieve en duurzame oplossingen met de hoogst mogelijke kwaliteit én met oog voor volgende generaties

Ontwikkelen

Onze eigen projectontwikkelings- en ontwerpcapaciteit in onze vestigingen èn onze participatie in project- ontwikkeling samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei.

Bouwen

De Zegers bouwbedrijven verzorgen al uw huisvestings behoefte. Vanuit onze vestigingen worden projecten gerealiseerd in de woning- en utilliteitsbouw. Het verzorgen van een totaalconcept behoort tot onze mogelijkheden.

Onderhouden

Het onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor woningcorporaties, beleggings-/ vastgoedmaatschappijen en instellingen in de gezondheidszorg behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.