Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Businessvilla's Almere. Bedrijfshuisvesting geheel op maat


Bent u een ondernemer die zich wil onderscheiden en die wat anders wil dan een doorsnee kantoorgebouw? Wilt u zelf meedenken over de uitstraling en indeling van uw nieuwe werkplek? Dan is MYBUSINESSVILLA in Almere voor u de oplossing.

Op een gunstig gelegen locatie aan de A6 worden zes eigentijdse, vrijstaande businessvilla’s gerealiseerd. MYBUSINESSVILLA biedt u de mogelijkheid om een uniek bedrijfspand te betrekken, dat geheel volgens uw wensen wordt vormgegeven. De ruime kantoorvilla’s zijn geschikt voor uiteenlopende vormen van MKB-bedrijvigheid. Samen met onze architect kunt u de identiteit van uw bedrijf optimaal tot uiting brengen. De parkachtige setting en ruimschoots aanwezige parkeergelegenheid maken het beeld compleet.

De kantoorvilla’s worden voorzien van duurzame materialen en energiezuinige installaties. Dit resulteert in een gebouw met minimaal energielabel A+. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot duurzaamheid of materiaalkeuze, dan kunt u dat aangeven. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Uw kantoorvilla wordt gebruiksklaar opgeleverd, dus inclusief verwarming, verlichting, pantry, sanitaire voorzieningen en een stelpost voor de inrichting.

Bent u geinteresseerd? Kijk dan op www.mybusinessvilla.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.