Kloosterweide Babberich fase 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In Babberich realiseren wij het nieuwbouwplan Kloosterweide. Het bouwplan bestaat uit 13 woningen en kenmerkt zich door het dorpse karakter. Inmiddels is de realisatie van de 1e fase vergevorderd en zullen de eerste woningen in november worden opgeleverd. Gezien de snel lopende verkoop van deze woningen zijn wij onlangs begonnen met het ontwikkelen van de 2e fase. Deze fase zal bestaan uit 16 wooneenheden welke qua typering en architectuur in lijn ligt met de 1e fase. Anders dan in de 1e fase worden er nu ook seniorenwoningen toegevoegd aan het programma. De situering van de woningen is onlangs vastgesteld. Op dit moment is de architect bezig met het nader opmaken van het definitief ontwerp. De verwachting is dat deze woningen eind 2019 in de verkoop zullen gaan.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Share this story!