Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij vinden de meerwaarde en kracht van een locatie.

Zegers Bouw ontwikkelt diverse projecten in het midden en oosten van het land. Dit op eigen initiatief of in opdracht van professionele opdrachtgevers en overheden. Als ontwikkelende bouwer hebben wij alle kennis in huis om elk project van ontwikkeling tot en met de oplevering en nazorg te begeleiden. Samen met opdrachtgevers en overige partners gaan wij op zoek naar de kracht van de locatie. Waarbij naast uitstraling van het object ook duurzaamheid, flexibiliteit en toekomstgerichtheid een belangrijke rol spelen. Door onze ervaring in het vastgoedonderhoud kijken wij ook op dit onderwerp graag met u mee.

Vastgoedontwikkeling optima forma.

Creatief, meedenkend en efficiënt omgaan met ruimte waarbij flexibiliteit, omgeving (omwonenden en gebruikers) en eindgebruikers centraal staan. Projectontwikkeling optima forma, op basis van Design & Build, selectie of een all-in prijsvraag, in samenwerking met gemeentes, bouwpartners, grond- en vastgoedeigenaren geven wij op verantwoorde wijze invulling aan ruimte.

Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen in kaart te brengen zodat de identiteit van uw gemeente, locatie, bedrijf of woning optimaal tot uiting wordt gebracht. Wij hebben vestigingen in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht. Zo kunnen wij de ontwikkelingen in deze regio’s nog beter volgen en u als klant nog efficiënter van dienst zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw locatie?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7700 of info@zegersbouw.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.