Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onderhoud in de breedste zin van het woord.

Het professioneel onderhouden van vastgoed voor corporaties, vastgoedbeleggers, instellingen en particulieren behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.  Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht wordt het correctief-, planmatig- en mutatie onderhoud gecoördineerd en uitgevoerd door onze deskundige medewerkers. Maar ook kleine verbouwingen, upgrading en renovatiewerkzaamheden worden veelvuldig in uitvoering genomen.

Wij hebben alle kennis in huis.

Of het nu timmer-, tegel-, installatie- of loodgieterswerk bevat, voor als deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om deze werkzaamheden geheel naar wens voor u uit te voeren. Zegers Bouw biedt tevens voor haar vaste opdrachtgevers een landelijke dekking voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden van vastgoed.

Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit bij circa 7000 adressen in het midden en het oosten van het land. Onze onderhoudsmedewerkers zijn op locatie volledig digitaal doordat zij gebruik maken van onder andere een tablet. Dit maakt het mogelijk dat zij op locatie toegang hebben tot onder andere de digitale werkbon en bijbehorende aspecten zoals actuele voorraden, artikelbeheer en de automatisch gegenereerde dagstaat. Dit zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers nog efficiënter van dienst kunnen zijn waarbij een 24-uurs service, 365 dagen per jaar, voor vaste opdrachtgevers vanzelfsprekend is.

Klantgericht onderhoud van uw vastgoed.

Het voor u vervaardigen van meerjarenplanningen en kostenbegrotingen op het gebied van onderhoud van uw eigendommen behoort tevens tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij middels een servicecontract, waarbij wij periodieke controles zullen uitvoeren, een overzichtelijkere situatie creëren. Efficiëntie, klantgerichtheid en vakkundige uitvoering staan hierbij voorop.

Heeft u vastgoed wat onderhouden moet worden?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7700 of info@zegersbouw.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.