Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Duurzaam meer waarde creëren.

Naast het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed richt Zegers Bouw zich ook op het transformeren van vastgoed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leegstaande kantoorobjecten en onderwijsgebouwen die worden getransformeerd tot woningen voor woningcorporaties, beleggingsmaatschappijen of particulieren. Bij Zegers Bouw houden wij ons bezig met de laatste ontwikkelingen binnen de maatschappij waarbij transformatie een belangrijke bijdrage kan leveren aan het duurzaam oplossen van lokale of regionale uitdagingen omtrent huisvesting. In samenwerking met kantooreigenaren, overheden, woningcorporaties of beleggingsmaatschappijen geven wij leegstaand vastgoed meer waarde en een nieuwe bestemming.

De kracht van transformeren.

Transformatie van bestaand vastgoed neemt steeds vaker de rol van nieuwbouw over.  Bij Zegers Bouw zijn wij overtuigd van de kracht van transformatie. Er ontstaat meer leefruimte, panden krijgen een nieuwe functie en huisvestingsproblemen worden hierdoor opgelost. Ook duurzaamheid speelt hierbij een rol; een pand een duurzaam tweede leven geven, de status en verhuurbaarheid van uw vastgoed upgraden of uw gebouw een langere levensduur geven, deze onderwerpen staan centraal bij Zegers Bouw.

Transformeren vraagt om maatwerk en expertise.

Bij Zegers Bouw transformeren wij vastgoed op eigen initiatief of in samenwerking met onze partners. Transformatie van gebouwen wordt als de nieuwe nieuwbouw gezien. Transformatie projecten dwingt opdrachtgevers, ontwerpers en adviseurs om met maatwerkoplossingen te komen. Om een optimaal product te realiseren welke voldoet aan de huidige wet- en regelgeving is kennis en ervaring nodig. Op basis van jarenlange ervaring voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van dergelijke transformatie projecten en gaan daarbij alleen voor het beste resultaat. Benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Bekijk de verschillende transformatieprojecten die voorgingen of maak een afspraak. Wij gaan graag met u in gesprek!

Wilt u ook meer waarde uit leegstaand vastgoed halen?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7700 of info@zegersbouw.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.