Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Samen bouwen aan een optimaal resultaat.

Of het nu gaat om woningbouw, kantorenpanden, onderwijsgebouwen, recreatief- of maatschappelijk vastgoed, Zegers Bouw voorziet in uw al huisvestingsbehoeften. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht worden projecten gerealiseerd, onderhouden, gerenoveerd of getransformeerd. Door onze diversiteit aan werkzaamheden kunnen wij een breed spectrum aan opdrachtgevers bedienen.

Het vinden van de juiste architect, constructeur en installateur, toetsing aan het bouwbesluit, indienen van de benodigde vergunningen, coördinatie van het bouwproces en het daadwerkelijk realiseren van het bouwwerk overeenkomstig uw wensen en budget behoort tot onze werkzaamheden. Als uitvoerende en coördinerende partij binnen de bouw houden wij de kwaliteit, planning en financiële kaders nauwlettend in het oog. Dit zowel vanuit een lean-structuur en ketensamenwerking waarbij flexibiliteit en het behalen van een optimaal en duurzaam eindresultaat centraal staan.

Wij bieden kwaliteit tot na de oplevering.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op elk project dat we samen met u realiseren, willen we vol trots kunnen terugkijken. Samen werken aan uw project gaat bij ons dan ook verder dan tot aan de oplevering. Wij gaan voor een duurzame relatie met onze klanten en voorzien u dan ook graag van de juiste nazorg.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject. Dit is waar we ons dagelijks met veel enthousiasme voor inzetten bij elk project dat we realiseren. Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Maak vrijblijvend een afspraak, we gaan graag met u in gesprek en voorzien u van deskundig advies.

Op zoek naar een meedenkende bouwpartner?

Neem contact met ons op via 088 – 224 7700 of info@zegersbouw.nl en informeer geheel vrijblijvend naar wat wij voor u mogen betekenen. Onze ervaren en deskundige medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.