Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bouwen

Zegers Bouw voorziet in al uw huisvestingsbehoeften. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem worden vastgoedprojecten gerealiseerd, onderhouden en gerenoveerd in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast behoort het revitaliseren van gebouwen en terreinen of het verzorgen van een totaalconcept tot onze mogelijkheden.

Het vinden van de juiste architect, constructeur en installateur,  toetsing aan het bouwbesluit, indienen van de benodigde vergunningen, coördinatie van het bouwproces en het daadwerkelijk  realiseren van het bouwwerk overeenkomstig uw wensen en budget behoort veelvuldig tot onze werkzaamheden. Als uitvoerende en coördinerende partij houden wij de kwaliteit, planning en budgetten nauwlettend in het oog. Dit zowel vanuit een lean-structuur en een  ketensamenwerking waarbij flexibiliteit en het behalen van een optimaal eindresultaat centraal staan.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring  voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.