Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ontwikkeling van de locatie, die in Veenendaal bekend staat als ’t Boveneind, heeft een lange voorgeschiedenis. Vanaf 2005 zijn reeds plannen ontwikkeld om het zorgcomplex van Zorgstichting Charim te vernieuwen. Onder andere door de crisis (2009-2014) is de wens te vernieuwen in vertraging geraakt. Vanaf 2014 is met alle eigenaren in het gebied, de gemeente Veenendaal, Charim, Woningstichting Patrimonium en Zegers Bouw, samengewerkt om tot een gezamenlijk gedragen plan te komen. Dit heeft ertoe geleid dat in 2020 de realisatie van start is gegaan van een totaalprogramma 104 zorgeenheden, 20 sociale huurwoningen en 41 luxe koopappartementen. Er is door partijen een integraal plan gemaakt waardoor openbare ruimte en bebouwing een prachtig éénduidig karakter krijgen.

Het proces heeft geresulteerd in twee duurzame appartementengebouwen (gasloos, vloerverwarming, warmtepompinstallatie, zonnepanelen) in een parkachtige setting. Parkeren vindt plaats in de ondergelegen stallingsgarage en op maaiveld. De kopers zijn eigenaar van een energiezuinig en zeer comfortabel appartement welke voorzien is van een modern weergegeven architectuur. De bewoners van deze appartementen kunnen gebruik maken van de zorginfrastructuur die Charim in dit gebied levert. Met een ligging in de nabijheid van het centrum van Veenendaal is wonen in “De Veensche Tuin” een voorrecht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.