Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Appartementen "Sevenaer State" te Zevenaar


In Zevenaar wordt een fraai woongebouw ontwikkeld en gerealiseerd. Het toekomstige woongebouw zal voorzien worden van een bijzondere uitstraling en wordt zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het sfeervolle centrum van Zevenaar. Door de unieke ligging profiteert u van een kwalitatief hoogwaardige omgeving met talloze voorzieningen op loopafstand.

Het woongebouw zal bestaan uit negen ruime appartementen en een zeer luxe penthouse op de bovenste verdieping. Het penthouse is voorzien van een royaal dakterras met schitterend uitzicht.  Comfort en luxe zijn de standaard.  Denk hierbij aan een zeer ruim balkon, vloerverwarming, goede isolatie en luxe sanitair. Daarnaast beschikt ieder appartement over een eigen fietsenberging en parkeerplaats. Kortom, hoge kwaliteit en optimaal woonplezier met lage energielasten. Wonen is nog nooit zo comfortabel geweest.

REALISEER UW WOONWENS

Wij maken uw woonwensen graag waar. Wilt u een speelse of strakke indeling? Een woning met een open of gesloten keuken? 2 of 3 slaapkamers? U heeft alle mogelijkheden om uw nieuwe woning geheel naar wens in te delen. U kunt zelfs bepalen of u uw buitenruimte op het oosten, zuiden of westen gesitueerd wilt hebben. Uw wens zal de basis vormen van het ontwerp van uw nieuwe woning.
Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door in een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vertalen uw woonwensen in een schetsontwerp van uw eigen nieuwe woning.

INTERESSE

Heeft u belangstelling en wilt u uw eigen woning geheel naar wens indelen?
Vul dan hier uw contactgegevens in. Wij nemen dan contact met u op en betrekken u graag bij het ontwerpproces van uw nieuwe woning.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.