Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tegen de oude binnenstad van ‘s-Hertogenbosch is begin 2022 de nieuwbouw van 76 sociale huurappartementen gestart. Op deze locatie stond een leegstaand kantoorgebouw.  Het leegstaande gebouw is in 2021 gesloopt en maakt plaats voor de nieuwbouw. Het wordt een duurzaam gebouw, wat boven de huidige BENG eisen presteert. Beng+ halen we onder andere door het toepassen van warmtepompen, warmteterugwinning, triple glas en PV panelen. De nieuwbouw is natuur-inclusief met bijvoorbeeld speciale verblijfsmogelijkheden voor onder andere vleermuizen en gierzwaluwen. Voor wat betreft de terreininrichting wordt aandacht besteed aan de waterberging door middel van Wadi’s en opbergkratten.

Woningbouwcorporatie Mooiland is eigenaar van deze 76 appartementen. Medio 2023 worden de appartementen naar verwachting opgeleverd. De appartementen variëren in grootte tussen de 65 – 70 m2 gbo. De woningen beschikken over een woonkamer, 2 slaapkamers, berging en buitenruimte. Op de begane grond is een centrale fietsenstalling voorzien van ruime mogelijkheden voor stalling van (elektrische) fietsen met oplaadmogelijkheid.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.