Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het "Westhoffhuis" te Lunteren


In Lunteren heeft Zegers Bouw het multifunctionele gebouw het “Westhoffhuis” gerealiseerd. De bouw van het Westhoffhuis, de 28 appartementen en de ondergrondse parkeergarage is eind 2013 naar volle tevredenheid van Woningcorporatie Woonstede opgeleverd. Een feestelijk moment voor het bestuur van de Stichting Sociaal Cultureel Vormingswerk Lunteren (SSCVL), Woonstede en Zegers Bouw.

Lunteren heeft hiermee haar vertrouwde “Westhoffhuis” in het centrum weer teruggekregen. In het gebouw bevinden zich meerdere voorzieningen welke verdeeld zijn over meerdere bouwlagen met een daaronder gelegen paerkeerkelder. De voorzieningen die aanwezig zijn, zijn onder andere een sociaal cultureel gedeelte met diverse zalen voor dans, muziek en overige culturele voorstellingen, een bibliotheek, diverse maatschappelijke ruimten met bijbehorende fasciliteiten, een keuken, appartementen over meerdere bouwlagen en parkeervoorzieningen in de stallingsgarage. De in het gebouw gelegen appartementen hebben twee slaapkamers, een inpandige berging en een balkon. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging en kunnen ook de bewoners gebruik maken van de ondergrondse parkeergarage. Het ontwerp van het nieuwe Westhoffhuis is opgesteld door Synargio Architecten uit Ede.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.