Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Basisschool De Brug Westervoort


Zegers Bouw heeft de nieuwbouw van basisschool De Brug in Westervoort gerealiseerd. Het schoolgebouw bestaat uit twee ruime bouwlagen welke voorzien zijn van 11 groepsruimten, diverse sanitaire- en kantoorruimten, een ruim speellokaal en twee onderwijspleinen. Naast de hiervoor genoemde ruimten is het gebouw voorzien van diverse nevenruimten voor diverse en eventuele naschoolse activiteiten.

De architectuur kenmerkt zich door toepassing van veel schoon metselwerk in combinatie met veel beglazing. Daarbij is ruim rekening gehouden met duurzaamheid. Met een energieprestatie die 40% onder de wettelijke eis ligt en een binnenklimaat, klasse B, laten Zegers en Basisschool De Brug graag zien hoe belangrijk het is om een gezond en duurzaam onderwijsgebouw neer te zetten. Het gebouw is onder andere voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem, mos-sedum dak en een warmtepomp-installatie. “We zijn erg gelukkig dat we een zeer duurzaam en comfortabel nieuw schoolgebouw krijgen”, vertelt de directeur van de school, mevrouw Annemiek van der Veen. Op deze locatie gaan 225 kinderen naar school, ook is er in de school een ruimte voor buitenschoolse opvang. “Een gebouw dat leerlingen op allerlei manieren er van bewust maakt zuinig om te gaan met energie en met de natuur”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.