Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kantoor-/praktijk-/dienstverlenende ruimte in Westervoort op unieke locatie


Bent u een startende ondernemer, of op zoek naar een nieuwe kantoor- en/of praktijkruimte voor uw bedrijf? Dan bent u bij ondernemerscentrum ‘Het Forum’ aan het juiste adres.
Op een unieke locatie midden in Westervoort, worden flexibele ruimtes verhuurd. Het ondernemerscentrum is gelegen in ‘Het Forum’ aan de Kerkstraat in Westervoort, naast winkelcentrum De Wyborgh. In dit winkelcentrum zijn een kleine vijftig winkels, waaronder twee supermarkten, veel bekende winkelketens en verschillende speciaalzaken gevestigd.

Flexibele ruimtes midden in Westervoort
‘Het Forum’ is gelegen midden in Westervoort en biedt plaats aan meerdere dienstverlenende- en zorg gerelateerde ondernemers. De ruimtes zijn geheel naar wens in te delen en gelegen op een zichtlocatie aan de Kerkstraat, letterlijk ‘om de hoek’ van winkelcentrum De Wyborgh en op nog geen 200 meter van het onlangs gerealiseerde treinstation. Het gemeentehuis, de bibliotheek, het politiebureau en diverse horecagelegenheden bevinden zich allemaal in de directe nabijheid.

Unieke locatie & snel bereikbaar
Door de centrale ligging zijn de kantoorruimtes zeer goed met de auto te bereiken. Via het Dorpsplein en de Zuidelijke Parallelweg zit u in een mum van tijd in Arnhem, Duiven of Zevenaar. In zuidelijke richting verbindt de Klapstraat u direct met de andere wijken van Westervoort. De snelwegen A12 (Utrecht), A50 (Apeldoorn) en A325 (Nijmegen) zijn makkelijk en snel bereikbaar. Het openbaar vervoer is op loopafstand aanwezig. Denk hierbij aan diverse busverbindingen en het recent geopende treinstation van Westervoort. Vanaf het kantoor bent u binnen 6 minuten met het openbaar vervoer in het centrum van Arnhem of Zevenaar.

Verhuur en informatie:

Zegers Bouw B.V.
Contactpersoon: Dhr. K. Bijsterbosch
088 – 224 77 00
kbijsterbosch@zegersbouw.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.