Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Woningbouw "Middag-Oost" Babberich


Het woningaanbod in Babberich wordt op korte termijn uitgebreid met nieuwe koopwoningen. Ten noorden van de Dorpstraat, tussen het Kloosterpad en de wijk Middag bij het Kulturhus, ontstaat een nieuwe kleinschalige wijk aan de Middag Oost.

De toekomstige woningen zullen worden voorzien van een dorpse uitstraling en worden zo ontworpen dat het een schitterende toevoeging zal zijn voor het dorp Babberich. Door de unieke ligging profiteert u van een landelijke en dorpse omgeving met diverse voorzieningen op loop- en fietsafstand.

Hoe de opzet van het nieuwbouwplan er precies uit komt te zien is nog niet duidelijk. Dit bepalen we graag samen met u. Het aanbod zal worden afgestemd op de vraag uit de markt. Mede daarom wordt op korte termijn een marktconsultatie gehouden in Babberich. Belangstellenden kunnen zich op dat moment inschrijven en hun wensen aangeven. Op basis van deze informatie wordt het nieuwbouwplan verder uitgewerkt en worden kaveloppervlakten, woningtypen en uiteindelijke verkoopprijzen nader vastgesteld. De intentie is in ieder geval om ruime en betaalbare koopwoningen aan te bieden welke tevens gelegen zijn op ruime kavels.

Graag maken wij uw woonwensen waar. Hoe ziet uw ideale woning eruit? Wilt u een woning met een open of gesloten keuken? Drie of meer slaapkamers? Een woning met diverse uitbouwmogelijkheden? De huiskamer aan de tuin- of straatzijde. We vernemen graag al uw wensen. Uw wens zal de basis vormen van dit nieuwe bouwplan.

Tijdens de aankomende inloopbijeenkomst gaan wij graag met u in gesprek. We vernemen dan graag uw wensen om zodoende het toekomstig aanbod zoveel als mogelijk af te stemmen.
Heeft u interesse in deze woningen of wilt u de inloopbijeenkomst bijwonen dan horen wij dat graag. Via het contactformulier op deze pagina ontvangen wij graag uw gegevens om u zodoende op de hoogte te kunnen stellen van de voortgang.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nieuws


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.