Bouwen

Zegers Bouw voorziet in al uw huisvestingsbehoeften. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land. Vanuit onze vestigingen in Ede, Arnhem en Doetinchem worden vastgoedprojecten gerealiseerd, onderhouden en gerenoveerd in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast behoort het revitaliseren van gebouwen en terreinen of het verzorgen van een totaalconcept tot onze mogelijkheden.

Het vinden van de juiste architect, constructeur en installateur,  toetsing aan het bouwbesluit, indienen van de benodigde vergunningen, coördinatie van het bouwproces en het daadwerkelijk  realiseren van het bouwwerk overeenkomstig uw wensen en budget behoort veelvuldig tot onze werkzaamheden. Als uitvoerende en coördinerende partij houden wij de kwaliteit, planning en budgetten nauwlettend in het oog. Dit zowel vanuit een lean-structuur en een  ketensamenwerking waarbij flexibiliteit en het behalen van een optimaal eindresultaat centraal staan.

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring  voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject.

Ontwikkelen

Onze eigen projectontwikkelings- en ontwerpcapaciteit in onze vestigingen èn onze participatie in project- ontwikkeling samen met anderen zijn onmisbare peilers voor een gezonde, evenwichtige groei.

Bouwen

De Zegers bouwbedrijven verzorgen al uw huisvestings behoefte. Vanuit onze vestigingen worden projecten gerealiseerd in de woning- en utilliteitsbouw. Het verzorgen van een totaalconcept behoort tot onze mogelijkheden.

Onderhouden

Het onderhouden van woningen en bedrijfsgebouwen voor woningcorporaties, beleggings-/ vastgoedmaatschappijen en instellingen in de gezondheidszorg behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.