Zegers ISO 9001-2008 en VCA** gecertificeerd.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw hecht veel waarde aan kwaliteitsmanagement. Ons bedrijf wordt jaarlijks geauditeerd door een medewerker van het KIWA. Tijdens deze herwaarderingscontrole wordt gekeken naar eventuele afwijkingen in onze bedrijfsprocessen ten opzichte van voorgaande jaren. Bovenal wordt er gekeken of ons bouwbedrijf voldoet aan de nieuwe en verscherpte certificering van ISO 9001:2008. Deze certificering geldt voor de volgende werkzaamheden: “Het ontwerpen, ontwikkelen, voorbereiden en realiseren van bouwprojecten in de woningbouw, utiliteitsbouw alsmede onderhoud en renovatie”.

Naast kwaliteit hechten wij uiteraard ook veel waarde aan veiligheid, gezondheid en milieu. Middels een jaarlijks terugkomende auditering worden deze onderdelen uitvoerig getoetst. Het VCA** certificaat is het bewijs dat wij op een juiste en verantwoorde manier omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu.

Meer info over bovenstaande ISO-certificering vindt u op: Zegers en Kwaliteit

Meer info over bovenstaande VCA**-certificering vindt u op: Zegers,Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.