Stadswinkel Ede geopend

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op 28 september is de nieuwe stadswinkel geopend door wethouder Evert van Milligen en Cultura-directeur Gerrie Poelert. De drie organisaties Nieuwbouw Info Ede (NIE), Stichting Binnenstandsmanagement Ede (SBE) en de VVV/VBT zijn de nieuwe ‘bewoners’ van het gebouw.

Eenmaal door de draaideur kunnen bezoekers een keus maken uit zeven instellingen die je, mede door de mooie radiale wanden, houten rasterplafonds en vele lampjes, heel duidelijk en open tegemoet treden.

Naast de drie genoemde nieuwelingen zijn de andere instellingen: theater Cultura informatie, de bibliotheek (een voorloket), het café en de galerie van Artlease met beeldende kunst.  De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid door Zegers uitgevoerd. Het ontwerp is opgesteld door Synargio Architecten uit Ede.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.