Het Forum – Nog enkele appartementen beschikbaar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Äppartementengebouw “Het Forum” Westervoort

Comfortabel genieten in het centrum van Westervoort

Op de hoek van de Kerkstraat, Schoolstraat en het Dorpsplein in Westervoort wordt appartementencomplex het “Forum” ontwikkeld en gerealiseerd. Het complex bestaat uit 16 comfortabele appartementen, een multifunctionele ruimte en een daaronder gelegen parkeerkelder. Onlangs is Zegers begonnen met het slopen van het bestaande gebouw. Aansluitend zullen er diverse grondwerkzaamheden plaatsvinden ten behoeve van de te realiseren parkeerkelder waarna de bouw in augustus zal gaan starten.

De appartementen zijn vrij indeelbaar en in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Elk appartement is voorzien van minimaal één parkeerplaats en een eigen fietsenberging in de kelder. De appartementen hebben een vloeroppervlak van tussen de 65 m² en 150 m². Op de bovenste verdieping bevinden zich tevens 2 ruime penthouses voorzien van een groot dakterras.

Zekerheid.

Op 30 mei wordt er gestart met de werkzaamheden op locatie. Inmiddels is 70% verkocht/geopteerd. Na sloop van het oude Rabobank-pand, verrijst een duurzaam en innovatief woongebouw: een fraai visitekaartje voor Westervoort. Zegers Bouw ontzorgt kopers op diverse fronten. Belangstellenden die hun eigen woning nog niet hebben verkocht, kunnen kosteloos gebruik maken van de makelaar en als extra service bieden we maximaal 2 jaar na oplevering overbruggingsgarantie aan. Een uniek en zeer aantrekkelijk voorstel om kopers met dubbele maandlasten financieel te ontlasten.

Appartementencomplex het Forum wordt gebouwd onder de Woningborg garantie- en waarborgregeling. Wilt u onbeperkt genieten midden in het centrum van Westervoort kijk dan op www.hetforumwestervoort.nl  of neem contact op met Gaba Makelaardij in Westervoort.

Gaba Makelaardij Westervoort
Contactpersoon: mevr. B. Simon of dhr. D. Smit
Hamersestraat 19
6931 EV Westervoort
026-4435555
info@gaba.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.