Eerste paal De Vrijheid Amersfoort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het slaan van de eerste paal is de allereerste stap in de start van uw bouwproject. De eerste paal slaan, mag dus met recht een feestelijk evenement genoemd. Op vrijdag 10 oktober was het zover, de eerste paal werd geslagen. Bij dit bijzondere moment waren naast alle kopers ook mevrouw Fleur G. Imming, wethouder van de gemeente Amersfoort, en de heer Ralph E. de Vries, gedeputeerde van de Provincie Utrecht aanwezig om een officiële handeling te verrichten.Het appartementengebouw. De Vrijheid telt 14 comfortabele appartementen en wordt gerealiseerd op een unieke locatie aan de Van Randwijcklaan in Amersfoort. De appartementen zijn allen voorzien van een ruim balkon en parkeren kan in de ondergelegen stallingsgarage. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.