Veel belangstelling Dag van de Bouw

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tijdens de Dag van de Bouw is het nieuw te bouwen appartementengebouw het Forum in Westervoort door zo’n 400 belangstellenden bezocht. Vanwege het regenachtige weer in de ochtend bezochten de meeste bezoekers de bouwlocatie in de loop van de middag. De bezoekers bestonden voornamelijk uit omwonenden, toekomstige bewoners en belangstellenden voor het nog te koop staande penthouse. Er waren op locatie meerdere activiteiten door georganiseerd. Zo kon men onder andere metselen, een telefoonhouder timmeren of Westervoort vanaf circa 50 meter hoogte bewonderen. De meeste appartementen zijn inmiddels verkocht. Nog slechts 3 appartementen, waaronder het luxe penthouse, zijn nog beschikbaar. Net als een ruimte voor een maatschappelijk of dienstverlenend bedrijf op de begane grond. De oplevering van Het Forum staat gepland voor het vierde kwartaal van 2015.
Foto: Karlo Bolder – Westervoortplaza.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.