Nieuwbouw woningen Scherpenzeel bereikt ‘hoogste punt’.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Onder belangstelling van architect Synargio en medewerkers van Zegers Bouw en Woonstede hesen wethouder Van Dijk en directeur Teer de vlag en spraken lovende woorden tot alle betrokkenen. “Na jaren van onzekerheid en vertraging is dit een mooi moment”, sprak Marian Teer. Hiermee bereikte de bouw op het voormalig Gasfabriekterrein het hoogste punt. De 16 appartementen en 14 eengezinswoningen worden in 2016 opgeleverd.

Na een jarenlange periode van onzekerheid waarbij de plannen meerdere keren werden aangepast, keurde de gemeenteraad van Scherpenzeel in maart 2014 het gewijzigde bestemmingsplan goed. Daarna werden de oude woningen gesloopt, het terrein gesaneerd en de infrastructuur en de riolering aangelegd. Afgelopen zomer begon Zegers Bouw met de bouwwerkzaamheden en als de bouw zo voorspoedig blijft gaan, is de oplevering van de woningen in mei 2016.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.