Zegers Bouw gecertificeerd duurzaam hersteller

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw heeft onlangs het certificaat voor Duurzaam Herstel in ontvangst mogen nemen. Hiermee voldoet Zegers Bouw aan de eisen die worden gesteld door Duurzaam Herstel en welke zijn vastgelegd in het Pakket van Eisen, bekrachtigd door het college van deskundigen.

Het is heel vervelend wanneer u schade heeft. Gelukkig brengt uw verzekeraar vaak uitkomst. Verzekeraars willen u niet alleen financieel schadeloos stellen, maar u ontzorgen bij een dergelijk incident. Zij schakelen specialistische bedrijven in om u ‘uit de brand’ te helpen. Voor een aantal verzekeraars stopt de verantwoordelijkheid niet bij de zorg voor u. U moet professioneel geholpen worden, maar wel met oog voor het milieu en de samenleving. Het moet dus zo duurzaam als mogelijk gebeuren.

Speciaal hiervoor is een keurmerk ontwikkeld voor specialistische bedrijven die deze werkzaamheden duurzaam uitvoeren: ‘Duurzaam Herstel’. Deze bedrijven worden op duurzaamheid getoetst en voldoen aan strenge eisen.  In het algemeen moet u hierbij denken aan het gebruik van milieuvriendelijke middelen, minder energieverbruik, juiste verwerking van afval, hergebruik van materialen, de zorg voor duurzame inzetbaarheid van de medewerkers, recycling enzovoort. Daarnaast zijn er ook nog specifieke eisen per soort bedrijf. Ook u kunt bijdragen aan een duurzame samenleving door te kiezen voor een duurzaam bedrijf of een duurzame verzekeraar. Uw keuze doet er toe!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.