Bouw Veensche Tuin gestart

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In Veenendaal zijn we gestart met het bouwen van het project De Veensche Tuin. Dit project bestaat uit 41 appartementen met een daaronder gelegen parkeerkelder. De appartementen worden gerealiseerd op de hoek van de Kleine Beer en de Prins Bernhardlaan in Veenendaal. De 41 appartementen hebben een oppervlak van 70 tot en met 130 m2. Ieder appartement beschikt over een privé fietsenberging, een parkeerplaats in de stallingsgarage of op maaiveld en een zeer ruim balkon of dakterras. De sfeervolle appartementen zijn verdeeld over meerdere bouwlagen in twee afzonderlijke woongebouwen. Inmiddels zijn alle appartementen verkocht. De oplevering zal naar verwachting 3e/4e kwartaal 2021 plaatsvinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.