De Zaaier Varsseveld

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In Varsseveld starten we binnenkort met de realisatie van De Zaaier. Aan één van de mooiste invalswegen zal in 2022 dit statige woongebouw met 16 luxe en gasloze koopappartementen verrijzen. Het woongebouw zal bestaan uit een centrale entree, trappenhuis met liftinstallatie en drie etages met appartementen, welke allemaal zijn uitgevoerd met een buitenruimte. Alles gelegen rondom een binnenplein met fietsenbergingen, eigen parkeerplaatsen (deels overdekt), bezoekersparkeerplaatsen en het nodige groen. De Zaaier ligt op loopafstand van alle centrumfaciliteiten, twee huisartsenpraktijken, het zwembad en het NS-station. Kortom; een prachtige plek in de Achterhoek om duurzaam en nabij alle faciliteiten sfeervol en gemoedelijk te wonen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.