Bijzonder uniek!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Je komt het niet zo vaak meer tegen, een collega die vijftig jaar bij dezelfde werkgever werkt. Hans van Roekel uit Ede heeft nooit de drang gehad om te kijken of het gras elders groener was. Hij viert deze maand zijn gouden dienstverband bij ons en dat is bijzonder uniek! En daar komen zeker nog een paar bij, want Hans heeft het gewoon nog goed naar de zin. “Ik ga nog iedere dag met veel plezier naar mijn werk.” Hans is vanwege zijn vijftigjarig jubileum inmiddels in de bloemetjes gezet. Directeur Johan Staring van Zegers Bouw: “Mensen zoals Hans koesteren wij. Wij proberen onze medewerkers vertrouwen te geven. Dat past bij ons als familiebedrijf. Wij laten het jubileum dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. We zetten Hans op meerdere momenten in het zonnetje!”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.