Nieuwbouw Steenhuizen en Da Costa gepresenteerd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw is betrokken bij het ontwikkelen van woningbouw aan de Da Costastraat en Steenhuizen in Zevenaar. In december en januari vonden een tweetal inloopbijeenkomsten plaats. Tijdens deze avonden werden de bouwplannen aan alle omwonenden en belangstellenden gepresenteerd. Ook de gemeente gaf een toelichting op het wijzigen van het bestemmingsplan.  Op deze locaties worden in de nabije toekomst grondgebonden woningen en appartementen gerealiseerd. Het aanbod zal gedifferentieerd zijn, zowel in type woningen als in prijsklasse. De komende maanden zal de ruimtelijke procedure worden doorlopen welke betrekking heeft op het wijzigen van de bestemmingen. Verkoop van de woningen zal naar verwachting niet eerder dan in het najaar plaatsvinden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.