Nieuwbouw Steenhuizen en Da Costa gepresenteerd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aan de Da Costastraat in Zevenaar ontwikkeld Zegers woningen en appartementen. Begin dit jaar hebben de inloopbijeenkomsten plaatsgevonden. Tijdens deze avonden werden de bouwplannen aan alle omwonenden en belangstellenden gepresenteerd. Ook de gemeente gaf een toelichting op het wijzigen van het bestemmingsplan.  Het aanbod zal gedifferentieerd zijn, zowel in type woningen als in prijsklasse. De komende maanden zal het bestemmingsplan worden gewijzigd en wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Verkoop van deze woningen zal naar verwachting niet eerder dan in het najaar plaatsvinden. Heeft u belangstelling in deze woningen, dan vernemen wij dat graag via info@zegersbouw.nl o.v.v.: belangstelling woningbouw Da Costa Zevenaar.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.