Schoolontwikkelingen Lunteren

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gezamenlijk met het schoolbestuur, de architect en de gemeente zijn we de afgelopen periode zeer druk geweest om de plannen hun definitieve beeld te geven. Dit alles heeft geresulteerd in plannen welke onder goedkeuring van de gemeente zijn ingediend en waarvoor de procedures inmiddels lopen. Op 7 juli 2009 zijn door partijen de verschillende contracten getekend, het officiële startsein van de totale ontwikkeling.

Het plan omvat de realisatie van een nieuwe school met 16 klassen achter de huidige Julianaschool. Aan de Postweg zal ruimte komen voor 18 appartementen en een vrijstaande woning. Op de locatie van de huidige Wilhelminaschool komen 12 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 10 bouwkavels.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.