Appartementencomplex de “Ganzenpoel” opgeleverd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers heeft op de hoek van de Rivierenweg en de Ganzenpoel in Westervoort een fraai vormgegeven appartementencomplex ontwikkeld en gerealiseerd. Het complex bestaat uit 14 ruime appartementen en een ondergelegen winkelruimte waarin zich de nieuwe huisvesting bevindt van supermarktketen Coop. De oppervlakte van de appartementen varieert van tussen de 80 m² en 110 m². De appartementen zijn daarbij voorzien van een badkamer, een gescheiden toiletruimte, een interne berging en een ruime loggia van ca. 15 m². Het complex is voorzien van een lift en van een grote gezamenlijke berging op de begane grond. De Ganzenpoel is voorzien van een robuuste en moderne architectuur. Door toepassing van veel glas is het complex tegelijkertijd voorzien van een open uitstraling.

Alle 14 appartementen zijn onlangs opgeleverd en in gebruik genomen. Zegers Bouw wenst alle bewoners en gebruikers heel veel woonplezier toe!

Comfortabele ligging

Westervoort beschikt over een gevarieerd winkelaanbod en in het stadscentrum wordt elke week een druk bezochte warenmarkt gehouden. Er zijn in de omgeving van Westervoort goede uitgaansmogelijkheden, met name in de nabij gelegen stad Arnhem zijn veel cafés en restaurants aanwezig. Westervoort heeft uitstekende onderwijsvoorzieningen en biedt een keur aan onderwijsinstellingen. Daarnaast beschikt de gemeente over een muziekschool en een zeer ruim voorziene bibliotheek waar ook exposities en tentoonstellingen worden gehouden.

Bekijk de vorderingen op www.deganzenpoel.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.