Zegers Bouw ontvangt Graydon Award

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw heeft onlangs een award in ontvangst genomen van Graydon.

Dit wil zeggen dat wij een financieel gezond bedrijf zijn dat behoort tot de top (5%) van financieel gezonde bedrijven binnen de bouwbranche. In tijden van financiële onzekerheid is dit belangrijk om te weten, zodat bedrijven verantwoord met ons kunnen samenwerken.

Er zijn strikte voorwaarden waar men als organisatie aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Award. Een positief kredietadvies en een minimale kans op wanbetaling zijn onder andere noodzakelijk. Factoren als omzetcijfers, jaarcijfers en betaalgedrag worden ook in de beoordeling meegenomen. De meest complete en actuele gegevens  kunnen relaties vinden in de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met deze Award kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrent. De Award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.