Ruime opkomst Dag van de Bouw 2012

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op zaterdag 2 juni vond door het hele land de Dag van de Bouw plaats.  Deze dag heeft als doel het publiek en de toekomstige gebruikers nader kennis te laten maken met de bouw- en infrasector. Daarbij is het een leuke manier om het publiek kennis te laten maken met ons bouwbedrijf en hen te laten zien tot welke hoogstandjes onze medewerkers in staat zijn.

Op deze dag stelde Zegers Bouw de bouwlocatie in Wageningen open voor alle geïnteresseerden. In samenwerking met de Politie Gelderland Midden, Hurenkamp Architecten, DKC en ReVaBo werden er op de bouwlocatie diverse activiteiten georganiseerd, zoals onder andere het timmeren van vogelhuisjes, het solderen van spaarpotten of het maken van een digitale rondleiding. Voor wie het hogerop wilde zoeken, kon met een hijskraan de lucht in worden gehesen en de bouwlocatie, Wageningen en omgeving van bovenaf bewonderen.   In de ochtend vond er in het bijzijn van de Wageningse- en Renkumse burgemeester een officiële symbolische bouwdaad plaats door middel van het plaatsen van de 1ste steen. De locatie werd deze dag door ruim 400 bezoekers bezocht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.