“Chateau la Reine” Voorthuizen.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De unieke kans doet zich voor om in het centrum van Voorthuizen te wonen op een historische locatie met uitzicht op een park met gracht en vijverpartij. Aan de rand van het park “Molenveen” wordt een appartementencomplex gebouwd met bijzondere allure.

In het complex zijn 10 bijzondere appartementen gesitueerd welke allen zijn voorzien van een entree, 2 slaapkamers, open-keuken, woonkamer, badkamer, toilet, berging, een buitenparkeerplaats en eventueel een parkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage. De oppervlakte van de appartementen varieert van circa 100 m² tot 160 m². In het complex bevindt zich teven een gemeenschappelijke ruimte welke in overleg met bewoners nader ingericht kan worden. Wilt u middenin Voorthuizen wonen met een uniek parkachtig uitzicht?  Kijk dan op vorstelijk voorthuizen of neem contact op met de verkopende makelaar op 0342-474000 voor meer informatie. Zij staan u graag te woord.

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
Apeldoornsestraat 95, Voorthuizen
tel     (0342) 47 40 00
mail  info@drieklomp.nl
www.drieklomp.nl

Midden Nederland Makelaardij
Sportparkstraat 2, Voorthuizen
tel      (0342) 47 34 00
mail  voorthuizen@mnm.nl
www.mnm.nl

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.