Ruime opkomst Dag van de Bouw 2013

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Op zaterdag 1 juni vond door het hele land de Dag van de Bouw plaats.  Deze dag heeft als doel het publiek en de toekomstige gebruikers nader kennis te laten maken met de bouw- en infrasector. Daarbij is het een leuke manier om het publiek kennis te laten maken met ons bouwbedrijf en hen te laten zien tot welke hoogstandjes onze medewerkers in staat zijn.

Op deze dag stelde Zegers Bouw de bouwlocatie in Lunteren open voor alle geïnteresseerden. In samenwerking met de Woonstede, Synargio, het Westhoffhuis, Van Egdom, Revabo  & FSC® werden er op de bouwlocatie diverse activiteiten georganiseerd, zoals onder andere het timmeren van vogelhuisjes of het maken van een digitale rondleiding. Voor wie het hogerop wilde zoeken, kon met een hijskraan de lucht in worden gehesen en de bouwlocatie, Lunteren en omgeving van bovenaf bewonderen.  De locatie werd deze dag door ruim 450 bezoekers bezocht.

Klik hier voor de link naar het Westhoffhuis te Lunteren.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.