Westhoffhuis Lunteren opgeleverd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De bouw van het Westhoffhuis, de 28 appartementen en de ondergrondse parkeergarage is voltooid. Dinsdag 15 oktober heeft Zegers Bouw de laatste hand aan de werkzaamheden gelegd en is het pand opgeleverd. Een feestelijk moment voor het bestuur van de Stichting Sociaal Cultureel Vormingswerk Lunteren (SSCVL), voor Woonstede en voor Zegers.

Lunteren krijgt haar vertrouwde Westhoffhuis in het centrum weer terug. Al duurt het nog tot begin februari 2014 voordat de deuren echt open gaan. Tot die tijd moet er binnen nog een hoop werk verzet worden om het sociaal culturele gedeelte met een grote zaal, diverse kleinere zalen en een bibliotheek in gebruik te kunnen nemen.

Appartementen
De bewoners van de 28 driekamer huurappartementen boven het Westhoffhuis hoeven niet meer lang te wachten. Zij krijgen begin november de sleutel van hun woning. De appartementen hebben twee slaapkamers, een inpandige berging en een balkon. Ook is er een gezamenlijke fietsenberging en een ondergrondse parkeergarage. Het ontwerp van het nieuwe Westhoffhuis is opgesteld door Synargio Architecten uit Ede.

Op vrijdag 21 maart 2014 is de officiële opening van het Westhoffhuis en de dag erna, zaterdag 22 maart, is de feestelijke open dag waar iedereen van harte welkom is.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.