Website “SnelkookPlan” gelanceerd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Drie jonge Liemerse ondernemers hebben de handen ineen geslagen en presenteren het ‘snelkookPlan’ voor woningzoekenden. Met als doel om – ondanks de crisis – betaalbare woningen te bouwen in de groene Zevenaarse wijk Groot Holthuizen. Via de vandaag gelanceerde website www.snelkookplan.com kunnen belangstellenden zich aanmelden voor een speeddate en nader kennis nemen van dit aantrekkelijke initiatief.

Drie jonge ondernemers – Johan Staring (Zegers Bouw), Rob Mans (Mans bouw) en Vincent van Bruggen (Atelier Heijenoord) – vonden elkaar en sloegen de handen ineen. Ze bedachten samen het ‘snelkookPlan’. “Wij kenden elkaar hiervoor niet”, vertelt Rob Mans (Mans bouw). “Maar tijdens de sessies van de gemeente Zevenaar ontdekten we wel een duidelijke gezamenlijke visie. We onderkennen allemaal het belang dat er in Zevenaar weer gebouwd moet gaan worden. Dat willen we met ons snelkookPlan realiseren.”

Het snelkookPlan voorziet geen voorgekookte wijken, maar een plan waar de klant veel invloed op heeft. Ook bijzondere woonwensen zijn mogelijk, zoals wonen en werken of meergeneratiewonen. Verder is er aandacht voor duurzaamheid en slimme voorzieningen. Als er een ‘samenhangende’ groep belangstellenden gevonden is waarvoor de financiële haalbaarheid is getoetst, wordt er overgegaan tot koop van de grond bij de gemeente Zevenaar.

Vincent van Bruggen (Atelier Heijenoord): “Het is de bedoeling om vervolgens binnen zes weken een creatief, helder en financieel getoetst woonplan te presenteren. Als de belangstellenden vervolgens beslissen door te gaan, dan kan de bouw al in het vierde kwartaal beginnen.”Overigens gaat het snelkookPlan verder dan het samenbrengen van belangstellenden om nieuwe woningen te bouwen. Ze worden ook op andere vlakken ontzorgd, bijvoorbeeld door hulp bij de verkoop van hun woning, het vinden van een tijdelijke huurwoning, of het regelen van een financiering of verhuizing.

Geinteresseerd? Kijk dan op www.snelkookplan.com of stuur een mail naar zevenaar@snelkookplan.com

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.