Chateau “La Reine” Voorthuizen opgeleverd

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw heeft onlangs het appartementengebouw Chateau La Reine opgeleverd. De appartementen bieden de bewoners een schitterend uitzicht op het park “Molenveen” met een gracht en vijverpartij. In het gebouw zijn 10 bijzondere appartementen gesitueerd welke allen zijn voorzien van een entree, 2 slaapkamers, open-keuken, woonkamer, badkamer, toilet, berging, een buitenparkeerplaats en een parkeerplaats in de ondergelegen stallingsgarage. Het woonoppervlak van de appartementen varieert van tussen circa 100 m² tot 160 m². In het gebouw bevindt zich tevens een gemeenschappelijke ruimte welke in overleg met bewoners nader ingericht kan worden.

 


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.