Zegers Bouw ontvangt wederom Graydon Award

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zegers Bouw heeft ook in 2014 een Graydon Award in ontvangst mogen nemen.

Hiermee behoren wij ook in 2014 tot de top van financieel gezonde bedrijven binnen de bouwbranche. Door middel van de Graydon Award weten opdrachtgevers zeker dat zij op een financieel verantwoorde wijze met ons kunnen samenwerken.

Er zijn strikte voorwaarden waar men als organisatie aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een Award. Een positief kredietadvies en een minimale kans op wanbetaling zijn onder andere noodzakelijk. Factoren als omzetcijfers, jaarcijfers en betaalgedrag worden ook in de beoordeling meegenomen. De meest complete en actuele gegevens  kunnen relaties vinden in de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden.

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met deze Award kunnen bedrijven zich onderscheiden van de concurrent. De Award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dit betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.