Transformatie kantoorpand Amersfoort

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aan de Stadsring 185 in het centrum van Amersfoort wordt een leegstand kantoorpand volledig getransformeerd tot jongerenwoningen. Het pand heeft een vloeroppervlak van circa 3500 m², hier worden 54 appartementen gerealiseerd. De bouw is gestart en de oplevering staat gepland medio 2016.

R.I. de Vries & Partners heeft het project bedacht en ontwikkeld en zal in samenwerking met Zegers Bouw de verbouwing uitvoeren. Om de haalbaarheid te bepalen is eerst gekeken naar de doelgroep. Door extra woonkwaliteit toe te voegen aan het bestaande aanbod in de stad Amersfoort, is de slaagkans van het project groot. Transformatie heeft niet alleen betrekking op het gebouw maar ook op de omgeving. De buurt is nauw betrokken om de uitstraling en woonkwaliteit van openbare ruimte te verbeteren. Aan de achterzijde van het pand ligt een rustige, binnenstedelijke woonwijk. Aan de voorkant is uitzicht op de singelgracht, het singelplantsoen en de historische binnenstad.

Het bestemmingsplan is inmiddels aangepast. De Alliantie zal de appartementen gaan verhuren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.